Dr DARIJA OTKRILA: Dokle čemo nositi maske… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dr Darija Kisić Tepavčević, pokazala fotografiju uz DODATNO OBJAŠNJENJE NAM NE TREBA…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, subota, 22.08. 20 20… 00: 05… Dr DARIJA OTKRILA: Dokle čemo nositi maske… (foto i video)

Ovakvu aktivnost virusa usred leta ja dosad nisam vidjela, rekla je doktorka dodajući da su klubovi izvori zaraze…

Dr Darija Kisić Tepavčević, zamjenica direktorke Batuta rekla je jutros a da je odgovarajući na pitanje dokle ćemo nositi maske dokle će važiti aktuelne mjere, da je ono što ona govori veoma nepopularno.

Dokle? Pa do daljeg!Ja sam svjesna da ono što govorim veoma nepopularno … Noćni klubovi su legla zaraze… rekla dr Darija Kisić Tepavčević gostujući jutros na TV Pink uz napomenu da čim se malo opustimo brojke počinju da rastu.

Čitaj još:   MILETOVI SKANDALI: "Danas zastava, sutra SIPA, nema tome kraja, prema Dodiku se mora KRENUTI OFANZIVNO..."

Ja sam kao student i na specijalizaciji gledala fotografije iz 1918, iz vremena španske groznice, gde ljudi na tribinama gledaju utakmicu i nose maske, još tada… – rekla je ona napominjući da je maska stara i dobro poznata mjera.

Ona je dodala jeste i da ovakvu aktivnost virusa još nije vidjela da ljeto i sve te temperature na njega ne utiču iako je očekivano drugačije.

Ljeto sezona crevnih a ne virusnih infekcija, sezona trovanja hranom, ovo je vrlo neuobičajeno da se jedan respiratorni virus ovako ponaša usred ljeta- pojasnila je ona.

Ona je dodala da je u ljudskoj prirodi da budemo sebični da mislimo da je to i kod nas najgore i da je nama najteže, ali nije tako.

Čitaj još:   Vic dana KAKO SAMA SEBE Plavuša se hvali... (foto)

Maske moramo da nosimo do daljeg jer se pokazalo, ma šta ko mislio da su maske i distanca samo nešto tek tako do vakcine, da s pokazalo da je eto to i najbolja mjera i najbolja preventiva…

Izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});