IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Napad na DPS prostorije ogolio kukavičluk … (foto)

Napadnute prostorije Opštinskog odbora DPS u Pljevljima, iz policije su još ranije saopštili da je M.R. (23) sinoć u kasnim časovima polomio staklo…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti,vijesti, subota, 22. 08. 2020… 17: 55… PLJEVLJA: Napad na DPS prostorije ogolio kukavičluk … (foto)

U kasnim večernjim časovima napadnute su prostorije Opštinskog odbora DPS u Pljevljima. Iz policije su ranije saopštili da je M.R. (23) sinoć u kasnim časovima polomio staklo.

Kako su saopštili iz pljevaljskog DPS-a, vrijeme u kojem se napad dogodio i kao brzina kojom napadači pobjegli dovoljno govori o samom kukavičluku izvršitelja ali i njihovih nalogodavaca.

“Apsolutno smo svjesni činjenice da je panika u opozicionim redovima jer su i oni sami svjesni da se bliži još jedan izborni poraz u Pljevljima i u cijeloj Crnoj Gori, ali bi im bolje bilo da za to odgovornost traže u sopstvenim redovima. Ipak, kada bi imali kapacitet za tako nešto ne bi bili i godinama ono što su sinoć još jednom demonstrirali najobičnije kukavice vrijedne prezira”, navode iz ove stranke.

DPS će, kako tvrde, i na ovim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu ali će i nastaviti da vodi Crnu Goru u pravcu daljeg demokratskog i ekonomskog razvoja…

izvor Cdm.me

Čitaj još:   PLJEVLJA: Bivši imam Islamske zajednice Samir Kadribašić, "tenzije su se smirile, ljudi doživjeli linč..." (foto i video)
LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more