Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 24. avgust 2020. godine

Ovan u ljubavi, Bik simpatiše Djevicu, Blizanci loše raspoloženi, Raka prati uspjeh, Lav emotivan, Vaga previše dangubi, Škorpija usporena, Strijelac neumoran, Jarac napet, Vodolija u romansi, a Ribe nervozne. Ovo je dnevni horoskop za 24. avgust 2020. godine.

OVAN

Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Dokazaćete svoje sposobnosti i posvećenost poslu. Kroz zanimljivu komunikaciju sa jednom novom osobom polako dolazite do zbližavanja i flerta. Izbjegavajte masnu hranu.

BIK

Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla tokom današnjeg dana. Riješili ste neke nedoumice u vezi voljene osobe i osjećate se mnogo bolje nakon toga. Sasvim dobro zdravlje.

BLIZANCI

Pred vama je prilika da pružite svoju pomoć nekome u nevolji. Osjetićete se dobro nakon toga. Na emotivnom planu vas očekuju nagle promjene i preokreti. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao prşje. Problemi vezani za krvotok.

RAK

Riješili ste većinu situacija koje su vas zabrinjavale i sada se osjećate mnogo bolje i rasterećenije. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Pred vama je dan koji će biti ispunjen nežnim trenucima. Osjetljivi bubrezi.

LAV

Funkcionišete pod pritiskom i niste zadovoljni zbog toga. Moguće je da ozbiljno razmišljate o nekom drugom radnom mestu. Ako ste slobodni možete da očekujete zanimljivo poznanstvo. Pad imuniteta je naglašen.

DJEVICA

Došao je trenutak da sagledate neke stvari sa distance i da se posvetite dubokoj analizi poslovne situacije. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete već duži vremenski period. Osjetljiv grudni koš.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je generalno povoljan dan za proširenje kruga saradnika. Bračni partner se trudi oko vas ali i dalje nešto ne štima. Teško vam je da pređete preko ponosa. Odlično zdravlje!

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana ćete biti malo rastrzani i neće vam biti lako da se maksimalno posvetite svom poslu. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju upoznajete spontano u svom okruženju. Problemi sa varenjem.

STRIJELAC

Finansijska situacija vam se značajno popravlja i to vas čini srećnim. Očekuje vas generalno dobar dan. Dolazi do zahlađenja između vas i osobe do koje vam je stalo. Za mnoge stvari krivite sebe. Osjećate se generalno dobro.

JARAC

Pred vama je prilično dobar dan kada je u pitanju polje posla. Nema neočekivanih problema ili promena. Zaljubljeni ste i osjećate se srećno kada ste sa voljenom osobom. Očekuje vas dobar period za brak. Potreban vam je san!

VODOLIJA

Iako se na poslovnom planu ne nalazite pod idealnim okolnostima, faktor sreće bi danas mogao značajno da vas posluži. Slobodne Vodolije bi danas mogli da sretnu osobu sa kojom će imati ljubav za cio život. Prija vam vežbanje.

RIBE

Promjena posla vam prija. Ako se bavite privatnim biznisom, očekuje vas odlična zarada i veliko poboljšanje. Partner smatra da ste hiroviti, a vi da je on malo ograničen ili dosadan. Veza teško neće potrajati… Problemi sa urinarnim traktom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

KENANA Strujić- Harbić: Devedesetih smo već prolazili kroz situaciju kakva je danas u PLJEVLJIMA… (foto)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić ocijenila je kako se u Pljevlja vraćaju devedesete godine. "Veoma…

26 minuta ago

TUGA DO NEBA: Na ahiret preselila HALIDA BOJADŽI, majka ubijenih sarajevskih mališana na Sedreniku, pripadnica Armije RBiH… (foto, video)

U Sarajevu je u ponedjeljak u 73. godini prestalo da kuca srce majke Halide Bojadži,…

44 minute ago

Kladioničarske prevare uzele maha: Prevaranti ZGRNULI MILIONE, jedan grad u BiH je LAS VEGAS… (foto, video)

Kladioničarske prevare u BiH uzele su velikog maha... SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30,…

47 minuta ago

BABA VIDOSAVA UBIJENA U JAVNOJ KUĆI: Imala je 83 godine i bila je MAKRO, napala je PROSTITUTKA Silvija, poslije 12 godina izašla na slobodu… (foto, video)

UBISTVO U JAVNOJ KUĆI U POŽAREVCU! Silvija usmrtila baba Vidosavu makroa, poslije 12 godina izašla…

2 sata ago

MAJ DONOSI NOVA IZNENAĐENJA: Danas pretežno vedro jutro, u Tuzli izmjereno 18 stepeni C, vrijeme koje se očekuje u narednih 15 dana… (foto)

U srijedu. 1. maja, očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme u cijeloj Bosni i Hercegovini,…

2 sata ago

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU: U epicentru, izmjereno 4,3 po Rihteru- ‘Zatreslo namještaj, zidove, mislila sam da će me regal poklopiti‘… (foto)

Srbiju je jutros pogodio potres jačine 4,3 stepena po Richteru... BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti,…

3 sata ago

This website uses cookies.