MAJKA, ŽESTOKO OPTUŽUJE: “Spasioci skočili za djecom tek poslije sat vremena…” (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Spasioci su skočili za mojom djecom tek poslije sat vremena”, izjavila je majka maloljetnih dečaka, koji su se udavili danas u jezeru Očaga…

LAZAREVAC: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 23. 08.2020… 20: 35… MAJKA, ŽESTOKO OPTUŽUJE: “Spasioci skočili za djecom tek poslije sat vremena…” (foto)

Kako kaže, mališani su se igrali u plitkom dijelu jezera i nisu znali da plivaju.

Ranije danas tijela dva dječaka od šest i sedam godina izvučena su iz jezera kod Lazarevca. Oni su preminula nakon pokušaja reaminacije i da je trajala više od sat vremena, ali nije uspjela, pa je proglašena smrt dječaka.

Dejčaci su se kupali u jezeru i u jednom trenutku nestali su i ispod površine vode. Roditelji, koji su bili u plićaku sa bebom, alarmirali su spasioce.

Čitaj još:   PRVI PUT U HISTORIJI: Cijena barela američke nafte ispod nule... (foto)

Mališani su pronađeni i izvučeni iz jezera 15 minuta pošto su nestali.

Svi napori ljekara da ožive braću, nažalost, nisu imali efekta.

Na jezeru je trenutno u toku uviđaj, a policajci i nadležni tužilac obavili su i razgovore kako se roditeljima nastradalih dječaka, tako i sa spasiocima.

Kako javlja naš reporter sa lica mjesta, oni ne dozvoljavaju ulazak ni mnogobrojnim novinarima, ali ni građanima koji su došli kako bi se osvježili.

Na jezeru Očaga gdje su se danas utopila rođena braća, dogodila i još jedna tragedija 2013. godine. Za vrijeme koncerta Miroslava Ilića koji se održavao u ovom dijelu Lazarevca, 34- godišnji muškarac je obučen skočio u jezero a i kako bi došao do svog omiljenog pjevača, ali ga je voda brzo progutala…

izvor agencije

Čitaj još:   Princu Mohamedu,u klubu Culture Club Revelin u Dubrovniku, nabili račun od 50.000 eura, pa ostali bez teksta...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});