IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA, ŽESTOKO OPTUŽUJE: “Spasioci skočili za djecom tek poslije sat vremena…” (foto)

“Spasioci su skočili za mojom djecom tek poslije sat vremena”, izjavila je majka maloljetnih dečaka, koji su se udavili danas u jezeru Očaga…

LAZAREVAC: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 23. 08.2020… 20: 35… MAJKA, ŽESTOKO OPTUŽUJE: “Spasioci skočili za djecom tek poslije sat vremena…” (foto)

Kako kaže, mališani su se igrali u plitkom dijelu jezera i nisu znali da plivaju.

Ranije danas tijela dva dječaka od šest i sedam godina izvučena su iz jezera kod Lazarevca. Oni su preminula nakon pokušaja reaminacije i da je trajala više od sat vremena, ali nije uspjela, pa je proglašena smrt dječaka.

Dejčaci su se kupali u jezeru i u jednom trenutku nestali su i ispod površine vode. Roditelji, koji su bili u plićaku sa bebom, alarmirali su spasioce.

Mališani su pronađeni i izvučeni iz jezera 15 minuta pošto su nestali.

Svi napori ljekara da ožive braću, nažalost, nisu imali efekta.

Čitaj još:   PAŽNJA: Tokom noći, veliki pad temperature, u srijedu na snazi narandžasti meteoalarm... (foto)

Na jezeru je trenutno u toku uviđaj, a policajci i nadležni tužilac obavili su i razgovore kako se roditeljima nastradalih dječaka, tako i sa spasiocima.

Kako javlja naš reporter sa lica mjesta, oni ne dozvoljavaju ulazak ni mnogobrojnim novinarima, ali ni građanima koji su došli kako bi se osvježili.

Na jezeru Očaga gdje su se danas utopila rođena braća, dogodila i još jedna tragedija 2013. godine. Za vrijeme koncerta Miroslava Ilića koji se održavao u ovom dijelu Lazarevca, 34- godišnji muškarac je obučen skočio u jezero a i kako bi došao do svog omiljenog pjevača, ali ga je voda brzo progutala…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more