Zanimljivosti

U BiH i Hrvatskoj više od 300 novih slučajeva: U Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji manje novooboljelih… (foto i video)

U BiH umrlo šest osoba, novih 318 slučajeva… u Hrvatskoj je u protekla 24 sata zabeleženo 306 novih slučajeva zaraze virusom korona, a jedna osoba je umrla…

SARAJEVO- ZAGREB: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, subota, 22. 08. 2020… 25: 55… U BiH i Hrvatskoj više od 300 novih slučajeva: U Crnoj Gori , Sjevernoj Makedoniji manje novooboljelih… (foto i video)

U BiH preminulo šest osoba, novih 318 slučajeva…  

U Bosni i Hercegovini u poslednja 24 sata registrovano 318 osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih su 232 slučaja u Federaciji BiH, a 86 je u Republici Srpskoj, dok je šest osoba preminulo. 

U Federaciji BiH umrle su tri osobe i tri u Republici Srpskoj, prenela je BHRT U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.013 uzoraka, od kojih su 232 pozitivna na SARS-CoV-2.

Novi slučajevi registrovani u svim kantonima, osim Bosansko-podrinjskom i Posavskom.

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa virus korona potvrđen kod 86 osoba od ukupno testiranih 577. S današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 285, a u Republici Srpskoj umrlo je ukupno 230 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Hrvatskoj u protekla 24 sata 306 novih slučajeva zaraze…

Trenutno su oboljele 2.052 osobe, a na bolničkom liječenju su 143 pacijenta, od kojih 12 na raspiratoru, preneo je index.hr. 

Od 25. februara, kada je zabiležen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je registrovano 7.900 osoba zaraženih novim korona virusom, od kojih je 170 preminulo, a 5.678 se oporavilo. 

U samoizolaciji su trenutno 6.868 osobe. Do danas su ukupno testirane 148 .742 osobe, od toga 2.574 u poslednja 24 sata.

U Sjevernoj Makedoniji šest osoba preminulo, novih 159 slučajeva… 

U Sjevernoj Makedoniji umrlo je šest osoba od koronavirusa i registrovano je 159 novih slučajeva te zaraze, objavilo je Ministarstvo zdravlja.

Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj preminulih od kovida- 19 dakle je porastao na 563, broj potvrđenih slučajeva od početka epidemije na 13.458. 

Takozvanih aktivnih slučajeva ima 2.843, a prema podacima Ministarstva zdravlja, na respiratoru je pet, a na kiseoničkoj podršci 31 oboljeli. Institut za javno zdravlje Sjeverne Makedonije registrovao je još 75 pacijenata koji su ozdravili, čime je broj izliječenih povećan na 10.052.

U prethodna 24 sata urađena je 1733 testova na prisustvo koronavirusa i od početka epidemije ukupno 136.051.

Dvije osobe preminule u Crnoj Gori, novih 36 slučajeva… 

Institutu za javno zdravlje Crne Gore danas prijavljena su dva smrtna ishoda pacijenata oboljelih od koronavirusa u poslednja 24 sata. 

Laboratorije instituta završile i PCR analizu 427 uzoraka novi koronavirus, među kojima je otkriveno 36 novopozitivnih slučajeva infekcije, navodi se u saopštenju. 

“Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom a od početka juna mjeseca je 75, a od početka godine 84”, saopšteno je iz IJZ. Prijavljen je oporavak kod 52 pacijenta.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori trenutno iznosi 894.Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 4.311, prenose Vijesti.me

Autor: FoNet

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 4. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan rasterećen,…

1 sat ago

VATROSLAV Belan: Velikosrbi nikako da nauče- Crnu Goru niko nije predao, niti će se ona predati… (foto)

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan osvrnuo se na izjavu premijera Srbije Miloša Vučevića koji je…

3 sata ago

TAMARA Klikovac: Ćutanje institucija odskočna daska za Vranešove zamisli „srpskog sveta“… (foto)

Čelnik Pljevalja, očigleno, ima institucionalnu i podršku vlasti na državnom nivou s obzirom na to…

3 sata ago

Zbog teških riječi na račun CRNE GORE i CRNOGORACA: Hotel Podgorica OTKAZAO nastup JELENE Kraleuše… (foto)

Hotel Podgorica otkazao je nastup srpske pjevačice Jelene Karleuše zbog njenih izjava o Crnoj Gori i Crnogorcima.…

3 sata ago

IVAN Vujović: Šešeljevi učenici, vladaju u Srbiji i u Crnoj Gori, gdje im se “evropske” snage žive čuti ne smiju… (foto)

Ludilu, prema njegovim riječima, nema kraja iako je jasno da ono završava u porazu. Tragedija…

3 sata ago

Klanjana dženaza bh. heroini HALIDI Bojadži: Pripadnici AGRESORIH snaga, GRANATOM ubili joj dvojicu MALOLJETNIH SINOVA… (foto, video)

Klanjana je dženaza bh. heroini Halidi Bojadži, koja je preminula prije nekoliko dana u 73.…

5 sati ago

This website uses cookies.