IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: ŽELJKO Komšić u nedjelju se nada pobjedi MILA Đukanovića… (foto)

ŽELJKO Komšić se osvrnuo na izbore u Crnoj Gori, veliki pritisak da je taj koji se pravi organizovanjem tzv. litija, odnosno protesnih šetnji izgovorom zaštite Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak 28:08. 2020…19: 58 … SARAJEVO: ŽELJKO Komšić u nedjelju se nada pobjedi MILA Đukanovića … (foto)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas je komentirao odluke na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva, a i govorio je i o odnosima među strankama uoči izbora.

Željko Komšić se osvrnuo na predstojeće izbore u Crnoj Gori, veliki pritisak koji se pravi organizovanjem tzv. litija, odnosno protesnih šetnji a sve pod izgovorom zaštite Srpske pravoslavne crkve u toj zemlji, prenose bh mediji.

Komšić smatra da je jako važno ko će pobijediti na izborima kod naših susjeda i da to budu snage koje se zalažu za NATO i evropski put.

“Velika se bitka vrijednosti koncepta vodi u Crnoj Gori i važno je šta će se dolje dogoditi. Ako mi je dopušteno da ja kao član Predsjedništva od jedne države komentarišem izbore u drugoj državi, mislim da je i jako bitno da taj sistem vrijednosti koji zastupa Milo Đukanović sa svojim saveznicima pobijedi, jer je to politika koja propagira sve te i zapadne vrijednosti NATO, EU i slične integracije...

Naravno da je jak i koordinisan otpor njegovoj politici, kao i pokušaj da se i on sruši, jer ta priča o rušenju Mila Đukanovića traje već osam mjeseci, ali vidjećemo šta će biti u nedjelju na izborima”, kazao je član Predsjedništva BiH Željko Komšić…

izvor agencije

Čitaj još:   Željko KOMŠIĆ: Na čelu NOGOMETNOG SAVEZA BiH trebaju biti BARBAREZ I GLAVAŠ a ne ‘INDIJANCI’ koji bi i žele da pomognu PUTINU... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more