IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UEFA IGRA ISTU IGRU: Željezničar ponovo protiv Makabija igra u Izraelu… (foto i video)

FK Željezničar će uložiti žalbu na ovu odluku i još jednom zahtjevati da se utakmica odigra na neutralnom terenu, navedeno je u saopćenju bh. tima s Grbavice…

SARAJEVO: BiH, Sport, fudbal, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 29: 08. 2020,10: 58… UEFA IGRA ISTU IGRU: Željezničar ponovo protiv Makabija igra u Izraelu… (foto i video)

Evropska fudbalska organizacija (UEFA) je poslala zvaničnu odluku da se odgođeni susret prvog pretkola Evropske lige između Maccabija iz Haife i Željezničara igra ponovo u Izraelu…

Iz FK Željezničara su na službenoj internet stranici saopćili da se utakmica po odluci UEFA-e treba odigrati do 12. septembra, a klubovi su dužni dogovoriti datum i satnicu.

“FK Željezničar će uložiti žalbu na ovu odluku i još jednom zahtijevati da se utakmica odigra na neutralnom terenu”, navodi se u saopćenju tima s Grbavice.

Čitaj još:   TURSKA GLUMICA KOJU SVI VOLE, NESTALA POSLIJE ZEMLJOTRESA: Cansu Dere, traže ispod ruševina, nema ni traga ni glasa, sumnja se na najgore... (foto, video)

Podsjetimo, susret koji je trebao biti igran u četvrtak odgođen je odlukom Ministarstva zdravstva Izraela, zbog pet pozitivnih testova koji su obavljeni u Izraelu.

Dva od pet članova su danas obavili testiranje u Sarajevu, a testovi su pokazali negativne rezultate. Klub je danas dostavio UEFA-i obavljene testove u proteklih pet dana...

izvor iBalkan.net / agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more