IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. septembar 2020. godine

Uspješan dan za Ovna, Bik mora da se potrudi, Blizanci originalni, Rak na dobitku, Lav u očaju, Djevica raspoložena, Vaga komplikovana, Škorpija se zabavlja, Strijelac uživa podršku, Jarac umoran, Vodolija dobija na vremenu, Ribe ne odstupaju. Ovo je dnevni horoskop za 02. septembar 2020. godine.

Ovan

Dugo vremena niste vježbali, danas je prava prilika za to. U zdravom tijelu – zdrav duh. Počnite lagano i ne odustajte. Savršena prilika za novu vezu sa sve one koji su slobodni. Ponekad je jednostavno lakše imati nekog pored sebe. Ne možete se uvjek sami boriti sa problemima.

Bik


Lagana šetnja čini čuda za zdravlje, šetajte svakoga dana, to je sasvim dovoljno za početak. Videćete i sami koliko će vam to prijati. Na poslu je situacija kritična, razmislite o odlasku ili o nekoj promjeni prije nego što pretrpite posljedice.


Blizanci

Danas se osjećate prilično kreativno, tu kreativnost usmjerite na prave stvari. Inspirativni ste i osjećate se poletno. Uživajte sa voljenom osobom barem sat vremena, ne dozvolite da vas niko ne prekida. I neka ta uživanja budu malo češća.


Rak

Ne manjka vam energije, samo vam treba malo više volje da završite započeti posao. Oduvjek ste čuvali emocije u sebi ali će osjetiti pravo olakšanje ako ih iskažete osobi prema kojoj te emocije osjećate.

Lav

Idealno je vrijeme da odredite prioritete i postavite neke stvari na pravo mjesto. Porodica ne smije patiti zbog vaših obaveza i to mora da vam bude jasno. Dovršite ono što ste započeli pre izvjesnog vremena, najbolje je znati na čemu ste prije nego što nastavite dalje.

Čitaj još:   VOJIN MIJATOVIĆ SLATKO SE SMIJE VUČIĆU I DODIKU: "Kada gazde kažu ovde veži konja onda nema prigovora"... (foto)


Djevica

Moguće se razmirice sa bliskim osobama, ali se potrudite da rješavanju problema pristupite smireno i bez nervoze. Posao vas ne zadovoljava u poslednje vrijeme, nansijska situacija će uskoro biti bolja. Malo strpljenja nije na odmet.


Vaga

Ne trudite se da ispravite stvari na poslu ukoliko i drugi to ne žele. Jedino ćete vi ispaštati i osjetiti negativne posljedice zbog toga. Ne dozvolite da vas voljena osoba iskorišćava zbog vaše dobrote, granica uvjek mora da postoji. Naučite da kažete ne i ako ste navikli na suprotno.

Škorpija

Idealna je situacija za razgovor sa šefom, možda je vrijeme za povišicu ili nove radne zadatke. Razgovor uvjek može razriješiti mnoge nedoumice kada je riječ o vašim zadacima na radnom mjestu. Zanimljiv susret je vrlo moguć u popodnevnim časovima, potrudite se da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne očekujte previše u kratkom vremenskom periodu.

Strijelac

Društveni život vam je zapostavljen zbog posla u poslednje vrijeme, pokušajte danas da to popravite. Jedan poziv može to promjeniti veoma brzo. Za sve slobodne strijelce ovo je idealan trenutak za započinjanje nove ljubavne veze.


Jarac

Organizacija treba da vam bude na prvom mjestu, bez dobre organizacije posao nikada neće biti završen. Ukoliko u toj organizaciji učestvuju u kolege, utoliko bolje. Moguća glavobolja danas u popodnevnim časovima. Kratak odmor to može da spriječi.

Vodolija

Čitaj još:   BAKIR Izetbegović ŠOKIRAO, Elmedina Dinu KONAKOVIĆA: "Teška sjenka je pala na stranku koja se poziva na pravdu!"... (foto, video)

Zbunjeni ste oko mnogih stvari kada je riječ o vašem životu. Danas napravite plan po kome ćete tu zbunjenost eliminisati. Poslušajte savjet od voljene osobe prije nego što opet počnete da tvrdite da ste vi u pravu za sve.

Ribe

Situacija na poslu je stabilna. Potrudite se da uživajte u stabilnosti dok traje, nikada se ne zna kada će krenuti bura. Slobodnim Ribama je pravo vrijeme za malo flertovanja. Ne mora svaki ert završiti ozbiljnom vezom, ali ćete se svakako bolje osjećati.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more