EMIR PILAV NAPADNUT U PLJEVLJIMA: Kolone auta i uzvici; “Turci, selite se odavde, neće vas više biti…”(foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mi smo jednostavno gledali svoja posla, do jednog trenutka… dvije osobe su počele da provociraju… pa su izašli iz kola i krenuli da se fizički obračunaju s nama. Zadobili smo lakše povrede, ništa strašno, ali to je događaj koji je veoma mučan…

Nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Crnoj Gori i proslave pristalica opozicionih političkih stranaka, u Pljevljima su kamenovane prostorije DPS i Socijaldemokrata. Bošnjačka stranka je osudila napad na pripadnike bošnjačke nacionalnosti u tom gradu, kao i uništavanje imovine i prijetnje pripadnicima bošnjačkog naroda.

Stanovnik Pljevalja Emir Pilav je za Al Jazeeru ispričao da je bio meta napada pristalica opozicionih stranaka.

– Mi smo jednostavno gledali svoja posla, do jednog trenutka… Dvije osobe počele su da provociraju… pa su izašli iz kola i krenuli da se fizički obračunaju s nama. Zadobili smo lakše povrede, ništa strašno, ali to je događaj koji je veoma mučan, kazao je on između ostalog. 

Čitaj još:   HAOS, Crnogorac i Srpkinja, UHAPŠENI SA 27 KILA DROGE: Policija im pronašla skriveni bunker... (foto)

Pilav je kazao kako te parole traju od sinoć, pogotovo po mahalama gdje žive Bošnjaci.

– Idu kolone auta s uzvicima: ‘Turci, selite se odavde, neće vas više biti’. Tu su kamionske sirene, tu su pucanja iz oružja…Na ulicama trenutno ne možete vidjeti trenutno nikog osim slavljenika – kazao je on.

izvor: SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});