ROŽAJE: KOLONA AUTOMOBILA SA ZASTAVAMA CRNE GORE KROZ GRAD… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ROŽAJE – Dva dana posle parlamentarnih izbora, Crna Gora i dalje je, čini se, podeljena, kao što je bila i pre glasanja – održavaju se “auto proslave” pristalica vlasti i opozicije.

Pošto su sinoć u više gradova Crne Gore pristalice opozicije slavile pobedu, uz srpsku trobojku, večeras su pristalice vlasti u pojedinim gradovima “prodefilovali” automobilima u kolonama sa crnogorskim zastava.

Tako je u Rožajama, opštini tik pred granicu sa Srbijom, pedesetak automobila, prolazeći u koloni, zaustavilo saobraćaj, javljaju Tanjugovi izveštači.

Učesnici “auto proslave”, pored crnogorskih zastava, koje su dominirale, nosili su i nekoliko bošnjačkih zastava sa ljiljanima, kao i jednu zastavu sa likom predsednika Crne Gore i DPS Mila Ðukanovića.

Preko društvenih mreža, za 6. septembar se pristalice vlasti pozivaju na proslavu izborne pobede, navodno u organizaciji DPS-a, ali je iz te stranke poručeno da oni ne stoje iza tih poziva.

Čitaj još:   UŽARENA SITUACIJA U GLAVNOM GRADU CRNE GORE: Veliki broj policijskih vozila patrolira Podgoricom...

Te “proslave” pokazuju koliko je i dalje duboko podeljeno crnogorsko društvo i da je, kao što se videlo, sinoć u Podgorici, kada je došlo do sukoba pristalica dva tabora, situacija u zemlji veoma krhka.

izvor: tanjug.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});