IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pljevlja biće Srebrenica: Ostavljena poruka “Polećela crna ptica… kamenovane prostorije IZ…” (foto)

UŽAS Nepoznata osoba ili više njih kamenovali su jutros prostorije Islamske zajednice u Pljevljima…

PLJEVLJA:Crna Gora,Crna Hronika,vijesti,srijeda 02:09.2020. 09. 08… Pljevlja biće Srebrenica: Ostavljena poruka “Polećela crna ptica… kamenovane prostorije IZ…” (foto)

Glavni imam Pljevlja Islamske zajednice u CG Samir Kadribašić naveo je da su vandali nakon što su razbili vrata, ostavili poruku sadržine “Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”.

Nakon saznanja da su razbijena vrata Odbora islamske zajednice policija vrši uviđaj na licu mjesta i upoznat je nadležni tužilac, saznaje nezvanično CdM iz policije.

“Policija je prilikom redovnog obilaska terena primjetila da su vrata razbijena i preduzima radnje iz svoje nadležnosti”, kazali su nezvanično CdM-u iz policije.

Podsjećamo, Mešihat Islamske zajednice Pljevlja obratio se juče Dritanu Abazoviću, lideru koalicije “Crno na bijelo”, ističući da u Pljevljima vladaju haos, bezakonje i mržnja prema pripadnicima nacionalnih manjina.

Abazović je juče posjetio Pljevlja i pozvao na smirenje nastalih tenzija i izrazio nadu da će u budućem periodu Pljevlja ostati ono sto su oduvijek i bila, a to je primjer međuetničkog sklada, tolerancije  i suživota.

Čitaj još:   NIK Đeljošaj: Manjine će podržati samo evropsku Vladu... (foto)

U Pljevljima napadnut predsjednik omladine Socijaldemokrata, Sanin Raščić...

iZVOR CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more