Velikosrpski ideolog slavi DRITANA Abazovića: “U Beogradu bi ga SRPSKA OMLADINA NA RUKAMA NOSILA ”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Velikosrpski ideolog akademik SANU Matija Bećković rekao je danas da je na ujedinjenjoj crnogorskoj demokratskoj opoziciji historijska odgovornost da bude dostojna izborne pobjede i da “Crnu Goru vrati sa stranputice u koju je bila do grla zabasala”.

“Očekujem i da će da iskorjene laž i mržnju koji su ovih decenija u Crnoj Gori našli svoje rodno mjesto. Ideje koje su nekada zastupali ekscentrični pojedinci upadljivog ponašanja postale su, pod gospodinom Milom Đukanovićem, državna ideologija Crne Gore. Podigli su spomenik Titu, a fašistima zovu one koje su žive zapalili u Jasenovcu.”

On je dao veoma značajnu izjavu o Dritanu Abazoviću, rekavši da kad bi Dritan Abazović, lider koalicije URA, sutra stigao u Beograd “nosila bi ga srpska omladina na rukama”.

Čitaj još:   SARAJEVO: Alija Selmanović, u četvrtfinalu SP u kik- boksu...

“Kada bi Dritan Abazović sutra stigao u Beograd, nosila bi ga srpska omladina na rukama. I to je poruka svim Albancima, o kojima je još Marko Miljanov ispisao najlepše stranice. Tako da se ta živa rana podjeljene i posvađane Crne Gore postepeno liječi”, zaključio je, prenose novosti.rs.

izvor. novosti.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});