IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRŽAVNO PRVENSTVO U ATLETICI: NOVI PAZAR SA RADOŠĆU DOČEKUJE NAJBOLJE ATLETIČARE… (foto)

Konačno praznik atletike u Novom Pazaru koji će biti domaćin državnog prvenstva koje je zakazano za 5. i 6. Septembar na Atletskom stadionu.

Po riječima selektora atletske reprezentacije Srbije Edina Zukovića ovo će prvenstvo okupiti sve najbolje što u atletici Srbija ima u ovom trenutku. Svi su željni takmičenja i da jednostavno probaju sebe na stazi. Zbog toga je selektro ZUković optimista:

– Očekujem dobre rezultate, ali i izuzetnu masovnost jer je to jedna od retkih manifestacija u ovom delu sezone. To će biti i izborno takmičenje za Balkansko prvenstvo u Klužu, koje je u tom rumunskom gradu na programu dvije nedelje kasnije- rekao je Zuković.

On je naveo da je pandemija koronavirusa umnogome odredila tok sezone na stazi, koja je u celoj Evropi na samom početku.

Čitaj još:   "LAVICA" JOVANKA hejterima: Meni na dresu ne piše ništa osim MONTENEGRO! (foto, video)

– Iskreno se nadam da ćemo imati i publiku na stadionu i da će Novi Pazar na najlepšem atletskom objektu u Srbiji, a možda i na Balkanu, još jednom biti odličan organizator velikog takmičenja- kazao je Zuković.

Predstojeće državno prvenstvo u atletici biće sjajna prilika da na djelu vidimo najbolje naše atletičare a čast novopazarske atletike na ovom velikom takmičenju braniće reprezentativni duo Elzan Bibić i Teodora Simović.

Šampionat države startuje u subotu ( 5. Septembra) sa poečtkom u 15,30h a nastavlja se narednog dana ( 6. Septembra) u istom vremenskom terminu.

FeS production

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more