IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U SRBIJI: Prevarena supruga umalo zaklala muža zbog LJUBAVNICE, dok je vodio ljubav…

Mještanka sela kod Kladova R. P. (51) dobila je zabranu prilaska porodičnoj kući na mjesec dana, jer je pretukla muža S. G. (55) i umalo ga zaklala nožem dok su bili u krevetu zajedno s njegovom ljubavnicom S. D. (40).

Žena je prethodno, poslije dužeg uvjeravanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću, jer će im to, navodno, “osvježiti brak”, piše Informer.

Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbjesnilo R. P. pa ga je išutirala i napala nožem. Muž se jedva odbranio od pomahnitale supruge, a ljubavnica je pozvala policiju.

Izvor Informera kaže da su R. P. i S. G. proveli 11 godina u nevjenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali je on prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu sa S. D.

Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i R. P. je tad pobjesnila, ali je on uspio nekako da je smiri. Zatim je počeo da je uvjerava da bi bilo bolje da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htjela ni da čuje, ali je muž bio uporan i uvjerovao je da nije zaljubljen u ljubavnicu. Rekao je da bi svima bilo od koristi da se ona useli, jer će im oboma pomagati, tvrdi izvor.

Čitaj još:   HOROR: U štek- vikendici nađeni ostaci tijela fitnes instruktora, žrtve Velje Nevolje... (foto)

On je uvjeravao suprugu da će od njegove ljubavnice imati samo korist, jer će S. D. raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on “ponovo osjetiti kao muškarac”, jer R. P. zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima odnose s njim.

Ključni argument u tom uvjeravanju mu je da će boravak S. D. u kući “osvježiti” njihov brak. Uvjeravao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima mnogo takvih veza u kojima mlađe žene uspijevaju da učine da se bračni parovi ponovo zavole i R. P. je konačno pristala, tvrdi izvor.

Međutim, kada se S. D. uselila, počele su sitne čarke i prozivke. Uprkos tome, mlada žena je vodila računa o domaćinstvu i imala redovne odnose s domaćinom.

Nakon sedam dana provedenih u takvoj zajednici, dvije žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obje pozvao u krevet.

Tokom odnosa, više pažnje je posvetio ljubavnici, zbog čega je R. P. nasrnula na supranicu, koja je pobjegla iz kreveta. Ona je potom krenula za S. D., ali se muž ispriječio, pokušavajući da je odbrani.

– Žena je tad šutnula muža u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož i pošla k njemu u namjeri da ga zakolje. S. G. je krajnjim snagama uspio da se odbrani, a S. D. je pozvala policiju – priča sagovornik Informera.

Čitaj još:   "ISUSE HRISTE, TRESEM SE": Muškarac upao u srednju školu sa automatskom puškom i počeo pucati

Kako R. P. i S. G. nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato protiv R. P. podnesena prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mjera zabrane prilaska kući.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more