IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: U jednom danu umrli majka i sin inficirani korona virusom… (foto)

Od posljedica koronavirusa umrli majka i sin iz Pljevalja, dok su još i dva člana porodice inficirana virusom, R.R (72), prvo je umrla u Opštoj bolnici u Baru, nešto kasnije u toku dana i njen sin, D.R. (44), koji se liječio u Nikšiću…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika,, Zanimljivosti, vijesti, srijeda…09.09. 20 20…09: 23… PLJEVLJA: U jednom danu umrli majka i sin inficirani korona virusom… (foto)

Od posljedica koronavirusa danas su preminuli majka i sin iz Pljevalja, dok su još dva člana porodice inficirana virusom, piše PV Informer. R.R (72), preminula je u Opštoj bolnici u Baru, a nešto kasnije u toku dana i njen sin, D.R. (44), koji se liječio u Nikšiću.

Kako piše PV Informer, D.R. otac troje male djece, pripadnik Uprave carina Crne Gore, koji je obavljao niz odgovornih poslova u službi i bio je i omiljen građanin Pljevalja.Tragična vijest izuzetno je pogodila one koji su poznavali ovu uglednu i čestitu pljevaljsku porodicu.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Bošnjačka zastava na zgradi opštine... (foto)

U Pljevljima je do juče na osnovu rezultata laboratorije Instituta a za javno zdravlje bilo 32 oboljelih, 121 oporavljeni i sedam je preminulih građana. Na bolničkom liječenju zaključno sa jučerašnjim danom na covid odjelenju Opšte bolnice u Pljevljima na liječenju se nalazilo i 10 građana dok se izvjestan broj građana nalazi u Opštoj bolnici u gradu Nikšiću.

U toku dana laboratorije Instituta za javno zdravlje od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 839 uzorka na novi koronavirus. Registrovano je prvo rekordnih 216 novopozitivnih slučajeva infekcije, od kojih su osam iz istog grada iz Pljevalja.

Iz Opštinskog štaba za zaštitu i spašavanje u Pljevljima apeluju na građane da se pridržavaju mjera Nacionalnog koordinacionog tima Crne Gore, jer samo tako mogu zaštititi svoje porodice i svoje sugrađane od ove bolesti, koja dovodi i do tragičnih posljedica.

Izvor agencije

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more