IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U SARAJEVU: RAZBOJNIK NA ULICI ČEKIĆEM TUKAO ŽENU-Udarao je po rebrima i glavi, molila je… (foto)

Traumatično iskustvo jučer je podijeljeno na društvenim mrežama, kada je sestra napadnute žene odlučila upozoriti svoje sugrađanke.

U naselju Grbavica jučer je čekićem brutalno napadnuta ženska osoba. Čekićem ju je napao razbojnik koji je tražio da mu preda sve što ima. Žena je, zahvaljujući stanaru obližnje zgrade, uspjela da se spasi. Događaj se dogodio jučer, kada je “Oslobođenje” i kontaktiralo Operativni centar MUP-a KS, ali nisu imali informacije o slučaju. Danas su potvrdili da se napad dogodio.

– Događaj se desio jučer u 8.10 sati u ulici Grbavička 23. Policija je intervenirala, gospođa je zadobila lakše povrede. U toku je rad na pronalasku počinioca – kazali su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.  

Traumatično iskustvo jučer je podijeljeno na društvenim mrežama, kada je sestra napadnute žene odlučila upozoriti svoje sugrađanke.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: PONOVO RAZBOJNIŠTVO ! Uz prijetnju oružjem opljačkana još jedna apoteka

– Čuvajte se žene, majke… Sestra je izašla iz trolejbusa na Grbavici i kod Šumarskog fakulteta presreo ju je čovjek, nije migrant… Tražio je sve iz torbe, ona je rekla: “Nemam ništa.” Udario ju je čekićem u rebra… Opet ga molila da prestane… Udario ju je opet u glavu čekićem… Od šoka nije znala šta ju je snašlo – navodi sestra napadnute žene. 

izvor: SB

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more