IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITANOV izaslanik iz URE donirao video nadzor Islamskoj zajednici u Pljevljima… (foto i video)

Donirali i izvršili montažu video nadzora na Husein- pašinoj džamiji na tom objektu Islamske zajednice, usljed objektivne i namjerne same nefikasnosti policije…

PLJEVLJA: Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak…11: 09. 2020…08: 43… DRITANOV izaslanik iz URE donirao video nadzor Islamskoj zajednici u Pljevljima… (foto i video)

Mladi preduzetnik koji je i član Foruma mladih Građanskog pokreta Luka Marsenić donirao je Islamskoj zajednici u Pljevljima video nadzor.

“Donirali smo i izvršili montažu video nadzora i to na Husein-pašinoj džamiji i na objektu Islamske zajednice, jer smatramo da usljed same objektivne ili namjerne neefikasnosti policije u nizu slučajeva koji su se desili u danima iza nas ovi ljudi makar na ovaj način mogu biti bezbjedniji”, saopćio je Marsenić...

Marsenića i predstavnike Foruma mladih URE, kako navode iz ove partije i dočekali su novi pljevaljski imam Ferid Osmanagić i sekretar same Islamske zajednice u Pljevljima Muriz Muslić i izrazili im zahvalnost za ovu donaciju.

Izvor: Portal RTCG

Čitaj još:   Pljevlja, grad sa najvećom stopom bijele kuge u CG...
LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more