DRITANU ABAZOVIĆU PRATI SE SVAKI KORAK: Lider pokreta URA dobija… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dritan Abazović, lider pokreta URA i čovjek od koga zavisi formiranje nove crnogorske vlade, nalazi se pod prismotrom policije…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak …11: 09. 2020…09: 43… DRITANU ABAZOVIĆU PRATI SE SVAKI KORAK: Lider pokreta URA dobija… (foto i video)

Kako prenose podgoričke Vijesti, nakon što je prethodnog vikenda kolona sa takozvanog patriotskog protesta iz Podgorice zastala ispred Abazovićeve kuće u Ulicnju, na njega motri policija dok ne bude završena bezbjednosna procjena.

Nakon ovog incidenta od Agencije za nacionalnu bezbjednost a i iz Uprave policije zatražena je procjena njegove bezbjednosti, uz objašnjenje “da su nakon izbora podignute tenzije i da bi to trebalo uraditi što prije kako bi se izbjegla opasnost po njegovu sigurnost”.

Čitaj još:   MAGLE VAM NAOČARE ISPOD ZAŠTITNE MASKE: Jednostavano treba ovo da PRIMJENITE... (foto i video)

To, kako je objašnjeno, ne znači da je on dobio pratnju, već da ga se nadzire zbog bezbjednosti.

Podsjetimo, Dritan Abazović je prethodnih dana bio pod velikim pritiskom da opozicioni savez zamjeni podrškom DPS-u i svim njegovim koalicionim partnerima u dosadašnjoj vlasti.

Pritisci su se nastavili nakon što su lideri tri opozicione liste, Krivokapić, a i Bečić i Abazović, predstavili principe buduće vlasti i najavili da se do kraja oktobra formiranje “vlade spasa” ili ekspertske vlade.

Abazović zbog toga poslednjih dana prima i veliki broj poruka i uvredljivog sadržaja, a među njima su i brojne pretnje.

Kako prenose lokalni mediji, tako je na Fejsbuku izvesni Ruzdija Šabović a on napisao: „Abazoviću, ako nastaviš družbu sa ovim četnicima bićeš prvi zaklan (ne daj Bože) ali to te čeka…

Čitaj još:   DRITAN POD BARAŽNOM VATROM BEOGRADA: "Poslije Mila gori od Mila"! (foto)

I mnogi muslimani i Albanci muslimanske vjeroispovesti (šta se desilo a i u Kaluđerskom lazu kod Rožaja) ako odeš sa njima čeka te Ulcinj, Rožaje, Plav, Gusinje.

Pljevlja su počela. Ti ćeš biti pozvan da si sad ti napravio Srebrenicu, Prijedor, Višegrad, Foču i Markale. Dozovi se pameti, okreni se Crnoj Gori“.

Izvor Vijesti.me/In4s.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});