Šok istraživanje: Njemci PREMRLI od STRAHA zbog Trampa, plaše ga se više nego koronavirusa… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Njemci se više plaše politike američkog predsjednika Donalda Trampa nego korona virusa, koje je razorilo najveću evropsku ekonomiju, pokazalo je da najnovije istraživanje objavljeno danas…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak…11: 09 . 2020…00: 43… Šok istraživanje: Njemci PREMRLI od STRAHA zbog Trampa, plaše ga se više nego koronavirusa… (foto)

Istraživanje o najvećim životnim strahovima, koje je u junu i julu sprovela i R&V osiguravajuća grupa, 53 odsto ispitanika se plaši da bi se i Trampova politika mogla da učini svijet opasnijim, prenosi Rojters…

Njemci se više plaše politike američkog predsjednika Donalda Trampa nego korona virusa, koje je razorilo najveću evropsku ekonomiju, pokazalo je da najnovije istraživanje objavljeno danas.

Čitaj još:   BROJ ŽRTAVA RASTE: Stravičan bombaški napad u jutarnjoj špici, mrtvih tijela i krhotina posvuda... (foto)

Istraživanje o najvećim životnim strahovima, koje je u junu i julu a sve i sami sprovela R&V osiguravajuća grupa, 53 odsto ispitanika se plaši i da bi Trampova politika mogla da učini svet opasnijim, prenosi Rojters.

Na drugom i trećem mijestu su rastući životni troškovi, ekonomska situacija i troškovi poreskih obveznika EU, dok je oko trećina ispitanika rekla da ih se brine da će oni ili neko koga dobro poznaju dobiti virus covind- 19…

Istraživanje nije obuhvatilo koji aspekt Trampove politike najviše brine da se Njemce, međutim politikolog Manfred Šmit smatra da je to sva njegova spoljna politika.

“Delimično trgovinski rat sa Kinom i moguća politika protiv saveznica poput Njemačke. Takođe njegovo povlačenje iz međunarodne saradnje i konfrontacija sa Iranom”, rekao je Šmit.

U istraživanju je učestvovalo oko 2.400 ispitanika…

Izvor: agencije

Čitaj još:   Vic Dana Farma kokoši i ostarjeli pevac...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});