IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS STRADALI TINEJDŽERI: VOZILI 130 NA SAT čula se HITNU i počeli su da ih zovu dok su LEŽALI MRTVI! (foto)

Kako su saznali iz srestaava informisanjaa, motor “jamahu” od 125 kubika vozio je A, dok je iza njega sjedio P. koji je imao kacigu na glavi…

KRALJEVO: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja…13: 09.2020… 00: 13… UŽAS STRADALI TINEJDŽERI : VOZILI 130 NA SAT čula se HITNU i počeli su da ih zovu dok su LEŽALI MRTVI! (foto)

A. G. (17) iz Kraljeva i P. N. (16) a iz sela Gračac kod Vrnjačke Banje poginuli su u petak uveče, na seoskom putu u selu Gračac, kada su motorom sletili u kanal pored puta i udarili u kapiju dvorišta.A. G.je preminuo na putu prema bolnici, dok je P. N. preminuo dva sata kasnije.

– P. je bio svjestan kada je došla hitna. A nezgoda se dogodila oko 22 sata . Čak je i rekao doktoru, da je ok. U tom trenutku vidljiva bila povreda noge, i prebačen je u bolnicu. Poslije se situacija iskomplikovala i oko ponoći javili su nam da je P. preminuo – kaže njegova baka Mitra N, i da napominjući da je njen unuk imao iskustva sa motorima za razliku od drugog dečaka koji je tek drugi put u životu vozio.

Kako su saznali, motor “jamahu” od 125 kubika vozio je A, dok je iza njega sjedio P. koji je imao kacigu na glavi.

Čitaj još:   TURSKI Predsjednik Recep Tayyip Erdogan: Švedska da izruči teroriste ako želi u NATO... (foto, video)

Nezvanično smo saznali da su vozili brzinom od oko 130 kilometar na sat, u trenutku izlijetetanja sa puta.

U trenutku udara, kaciga se raspukla.

– Tog dana smo porodično otišli u Gračac kod rođaka. A. se već ranije dogovorio sa dvojicom njegovih drugova iz srednje škole iz tog kraja, i već je imao u planu da voze motore. U dijelu sela gdje su se skupljali i tinejdžeri, A. je motor pozajmio jedan poznanik, a P. je odlučio da se voze. Moja supruga kao da je predosjetila da će se nešto desiti, a više puta mu je rekla da ne ide da se vozi kaže Tomislav G., otac jednog od nastradalih A.

On kaže da je vidio hitnu policiju kako prolaze pored kuće njihovih rođaka, i da su odmah pomislili da se nešto desilo.

Kaže da su pokušavali da dečake dobiju na telefone ali da su bili nedostupni.

– Saznali smo da je A. imao udes i odmah krenuli u bolnicu u Kraljevu. Međutim, on nije stigao živ do nje. Pokušavali su da ga reanimiraju, ali bezuspješno. Još sam u šoku. Ne mogu da vjerujem da mog sina više nema- kazao je Tomislav...

Izvor agencije

Čitaj još:   POLICIJA NA NOGAMA- Stravičan slučaj u Srbiji: Internetom kruži snimak muškarca koji siluje kozu... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more