IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. septembar 2020. godine

Ovnu treba strpljenje, Bik uspješan, Blizanci uvjek u potrazi, Rak bira Jarca, Lav pred iskušenjem, izazov za Djevicu, Vaga emotivna, Škorpija traži promjene, Strijelac u sukobu, Vodolija na potezu, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 15. septembar 2020. godine.

OVAN

Prilično ste diplomatični i na šarmantan način postižete poslovne ciljeve. Obožavate sve kod partnerke i imate utisak da ste u vezi sa idealnom osobom. Pokušajte da ne pretjerujete sa hladnim napicima jer vam je grlo osjetljivo.


BIK

Prilično ste tvrdoglavi i nepopustljivi što može dovesti do revolta kolega. Pokušajte da budete otvoreniji prema drugačijem mišljenju. Povoljan je dan za komunikaciju i flert sa simpatijom. Bubrezi su osjetljivi, a kod žena jajnici.


BLIZANCI

Posao vam danas nikako ne ide od ruke. Oblast ljubavi je mnogo bolje prikazana pa bi bilo dobro da iskoristite dan za ljubav i posvetite se partnerki. Obratite pažnju na kožu i eventualnim promjenama na njoj.


RAK

Prilično ste optimistični i sa puno vjere se suočavate sa poslovnim problemima. Razmišljate o emotivnoj prošlosti i kajete se zbog učinjenih grešaka. U fizičkom smislu ste se uljenjili, pa bi bilo idealno da se razmrdate.

LAV

Osjećate se frustrirano zbog poslovne stagnacije iako niste vi krivi za loše rezultate. Dan je povoljan za komunikaciju i susret sa drugom polovinom. Glava je osjetljiva i moguća je migrena zbog negativnih misli.

Čitaj još:   Erdogan: Vijeće sigurnosti nijemi posmatrač zločina u Siriji, baš kao što je bilo i u Bosni


DJEVICA

Oblast posla vas previše brine i imate subjektivan utisak da nikad nije bilo gore. Emotivno ste nezadovoljni i neraspoloženi za bilo kakve susrete i druženje. Bubrezi su osjetljivi i mogu da prorade na nervnoj bazi.


VAGA

Idealizujete situaciju na poslu i imate utisak da je mnogo bolja nego što u stvari jeste. Emotivno ste osjetljivi i bićete u prilici da malo burnije, mada nepotrebno reagujete na partnera. Zdravlje je odlično.


ŠKORPIJA

Stagnacija na poslu dovodi do manjka samopouzdanja. Kompenzaciju nalazite u emotivnoj sferi sa partnerkom koja vas u potpunosti razumije i podržava. Sinusi su osjetljivi tako da je najbolje da ograničite upotrebu klime.

STRIJELAC

Nedostaje vam osjećaj za timski rad tako da uporno pokušavate da sopstvene poslovne ideje progurate kao najbolje. Emotivno ste rastojeni i pitate se šta bi bilo da ste u prošlosti povukli drugačije poteze. Blago ste nervozni.


JARAC

Pokušavate da na šarm dobijete određene priviligenije kod saradnika. Pred vama je ljubavna ponuda neobaveznog tipa i nećkate se da li da je prihvatite. Razmišljate o dijeti, ali nemate jaku volju da je započnete.


VODOLIJA

Finansije su vam ideja vodilja kada su poslovne obaveze u pitanju i prvenstvo dajete poslovima koji donose novac. U emotivnoj ste ravnoteži i uživati u društvu voljene osobe. Skloni ste blagoj nervozi prolaznog tipa.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. april 2019. godine


RIBE

Uživate u poslovnim obavezama i u tome što sve držite pod kontrolom. Maštate na temu ljubavi, a očekivanja su vam totalno nerealna. Imate problema sa alergijama na šta ste već navikli zbog učestalosti istih.

Naslovna fotografija-privatna arhiva Adna Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more