Dnevni horoskop za 15. septembar 2020. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovnu treba strpljenje, Bik uspješan, Blizanci uvjek u potrazi, Rak bira Jarca, Lav pred iskušenjem, izazov za Djevicu, Vaga emotivna, Škorpija traži promjene, Strijelac u sukobu, Vodolija na potezu, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 15. septembar 2020. godine.

OVAN

Prilično ste diplomatični i na šarmantan način postižete poslovne ciljeve. Obožavate sve kod partnerke i imate utisak da ste u vezi sa idealnom osobom. Pokušajte da ne pretjerujete sa hladnim napicima jer vam je grlo osjetljivo.


BIK

Prilično ste tvrdoglavi i nepopustljivi što može dovesti do revolta kolega. Pokušajte da budete otvoreniji prema drugačijem mišljenju. Povoljan je dan za komunikaciju i flert sa simpatijom. Bubrezi su osjetljivi, a kod žena jajnici.


BLIZANCI

Posao vam danas nikako ne ide od ruke. Oblast ljubavi je mnogo bolje prikazana pa bi bilo dobro da iskoristite dan za ljubav i posvetite se partnerki. Obratite pažnju na kožu i eventualnim promjenama na njoj.


RAK

Prilično ste optimistični i sa puno vjere se suočavate sa poslovnim problemima. Razmišljate o emotivnoj prošlosti i kajete se zbog učinjenih grešaka. U fizičkom smislu ste se uljenjili, pa bi bilo idealno da se razmrdate.

Čitaj još:   KOLINDA, PUKLA I POGUBILA SE: Pominjala rat, i slavila uz ustaške pjesme... (foto)

LAV

Osjećate se frustrirano zbog poslovne stagnacije iako niste vi krivi za loše rezultate. Dan je povoljan za komunikaciju i susret sa drugom polovinom. Glava je osjetljiva i moguća je migrena zbog negativnih misli.


DJEVICA

Oblast posla vas previše brine i imate subjektivan utisak da nikad nije bilo gore. Emotivno ste nezadovoljni i neraspoloženi za bilo kakve susrete i druženje. Bubrezi su osjetljivi i mogu da prorade na nervnoj bazi.


VAGA

Idealizujete situaciju na poslu i imate utisak da je mnogo bolja nego što u stvari jeste. Emotivno ste osjetljivi i bićete u prilici da malo burnije, mada nepotrebno reagujete na partnera. Zdravlje je odlično.


ŠKORPIJA

Stagnacija na poslu dovodi do manjka samopouzdanja. Kompenzaciju nalazite u emotivnoj sferi sa partnerkom koja vas u potpunosti razumije i podržava. Sinusi su osjetljivi tako da je najbolje da ograničite upotrebu klime.

Čitaj još:   Saša Janković: Stavljena mi je meta na čelo...

STRIJELAC

Nedostaje vam osjećaj za timski rad tako da uporno pokušavate da sopstvene poslovne ideje progurate kao najbolje. Emotivno ste rastojeni i pitate se šta bi bilo da ste u prošlosti povukli drugačije poteze. Blago ste nervozni.


JARAC

Pokušavate da na šarm dobijete određene priviligenije kod saradnika. Pred vama je ljubavna ponuda neobaveznog tipa i nećkate se da li da je prihvatite. Razmišljate o dijeti, ali nemate jaku volju da je započnete.


VODOLIJA

Finansije su vam ideja vodilja kada su poslovne obaveze u pitanju i prvenstvo dajete poslovima koji donose novac. U emotivnoj ste ravnoteži i uživati u društvu voljene osobe. Skloni ste blagoj nervozi prolaznog tipa.


RIBE

Uživate u poslovnim obavezama i u tome što sve držite pod kontrolom. Maštate na temu ljubavi, a očekivanja su vam totalno nerealna. Imate problema sa alergijama na šta ste već navikli zbog učestalosti istih.

Naslovna fotografija-privatna arhiva Adna Bojadžić

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});