DRITAN: SRUŠIT ĆU MILA… ZAPAMTIO SAM da mi je… (video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovo nije obična promjena, ovo je revolucija! Srušili smo vlast koja je napravila privatnu državu!

Ne vjerujem Đukanoviću! Sve što priča, biva suprotno! Njegova politika je doživjela brodolom! Godinama, čak i decenijama će trajati njegova demontaža. Ko god je s njim sarađivao, doživio je ili potpuni krah ili je postao isti!Ulazimo u vlast s prosrpskim strankama i bit će po principima koje sam im ja postavio! Senad: A, zašto ne uđete u vlast sa Đukanovićem i njemu postavite te uslove i principe? Dritan: Ako ne bude po mom, i po našim principima, idemo u opoziciju!18. 09. 2020. u 20:30 Face TV

Ovo je nečija igra! Prijete mi! Nije me strah! Najopasnija su dva narkokartelska klana koja su međunarodno poznata; Kavački i Škaljarski! Senad: Čiji su klanovi?
Dritan: Jedan je državni!

Čitaj još:   BIG DŽO JE OTAC ALBANSKOG ČETNIKA! Legenda je ULCINJA: Abazović objavio VIDEO oca iz kafane!

Nisam ličan! Zapamtio sam to što je rekao da sam bitanga! Šta misli, da je nedodirljiv?! Istrage će voditi do određenih ljudi! Nije me zvao! Milo mora otići s mjesta predsjednika! On misli da može raditi šta god hoće samo zato što je Milo Đukanović! Ne mora nam on biti meta, meta je njegov sistem!

Vučić taktički nije čestitao! Bakir Izetbegović 2016. godine došao da Bošnjake ubjeđuje da trebaju s Milom! Niko ne treba da se miješa u unutrašnja pitanja! Svi su u zajedničkom biznisu! Vučić i Đukanović imaju poslovne veze, oni su najbolji prijatelji!

Ako ne bude išlo, tražit ćemo nove modalitete, ni u jednom nema Đukanovića! Ovdje nema nikakve apokalipse! Stizale su mi poruke koje su naručene. Manja tenzija je u Podgorici nego u Sarajevu! Ljudi se sada osjećaju slobodno! Ovo je bila šok terapija koja se morala desiti! Jedini lijek je da odu u opoziciju!

Čitaj još:   EKSKLUZIVNO: Ministar Ljajić izdejstvovao 150 miliona za Novi Pazar

Da sam se bavio politikom u Sarajevu, bavio bih se na isti način, kao u Crnoj Gori, to je nepopularan način.

Dok sam živio u Sarajevu, gledao sam svaki Centralni dnevnik, to je bio obavezni ritual!

İzvor: face.ba

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});