IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Rodbina i prijatelji oteli iz bolnice umrlog skupa sa krevetom… (foto)

Rodbina i prijatelji danas su sa infektivnog odeljenja bolnice iznijeli tijelo 49-godina umrlog pacijenta i zajedno sa bolničkim krevetom ga odvezli kući , javili su mediji…

STRUMICA: Makedonija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 21 .09. 2020… 22: 59… HOROR: Rodbina i prijatelji oteli iz bolnice umrlog skupa sa krevetom… (foto)

Direktor bolnice Naće Gogov rekao je da se “sve desilo kao u horor filmu” jutros oko devet sati, nakon što je umrlog 49-godišnji pacijent koji je malo prije toga primljen u teškom stanju. 

Taj pacijent je, naveo je, hospitalizovan na Infektivnoj klinici sa povišenom temperaturom, visokim krvnim pritiskom i malaksalošću umro je za kratko vreme. 

Bolesnika su u bolnicu doveli ćerka i supruga, ubrzo nakon što je sam preminuo, kako je rekao Gogov, “dvadesetak građana iz Strumice je izvuklo preminulog zajedno sa krevetom, prebacili su ga preko ograde, stavili u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu”. 

Zaposleni u bolnici kako ne bi izazvali incident nisu pokušali da spriječe da tijelo bude odneseno, jer se radilo o većoj grupi ljudi, ali su slučaj odmah i prijavili policiji. 

Čitaj još:   HOROR I STRAVA: U Lidlu ubijena prodavačica, izbodena je nožem usred trgovačkog centra u... (foto, video)

Direktor bolnice je dodao da ne može da se zna da li umrli pacijent zaražen je korona virusom, jer nisu stigli da mu urade test.

Strumica je, kako navodi portal “Sakam da kažam”, novo žarište sad korona virusa, sa trenutno 1.008 aktivnih slučajeva…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more