IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDES DVA VOZILA kod Kraljeva, više povređenih osoba… (foto)

Sudaru dva automobila koji se desio u blizini Kraljeva povređeno je više osoba…

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 22 .09. 2020…20: 19… UDES DVA VOZILA Kod Kraljeva, više povređenih osoba… (foto)

U sudaru dva automobila koji se danas popodne desio u selu Samaila kod Kraljeva povređene su tri osobe.

Kako je printanim medijama rečeno u MUP-u Srbije, udes se dogodio oko 15 sati kada su se direktno sudarila dva automobila iz suprotnih pravaca.

saobracajna, nesreca, udes, sudar,

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici bio potpuno obustavljen i sve do 17 časova, pa su se vozila upućivala na alternativne putne pravce.

Mediji prenose da se, kako se pretpostavlja, udes dogodio kada su se iz nepoznatih razloga direktno sudarili “fiat punto” koji se kreatao iz pravca Kraljeva prema Čacku i “hjundaji” koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Povređenima je pomoć ukazana najpre na samom mjestu udesa, a potom su sanitetskim vozilima prevezeni u Opštu bolnicu “Studenica”.

Čitaj još:   BRISELL: U Evropi nema mjesta za poricanje genocida, revizionizam i veličanje ratnih zločinaca... (foto, video)

Dodaje se i da su pripadnici vatrogasno- spasilačke jedinice morali da sijeku “punta” kako bi se ukazala pomoć povređenom vozaču...

izvor agencije