IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”ALBANSKI ČETNIK” sprema PAKAO za Srbe u Crnoj Gori! Mandić se javio da RASKRINKA Abazovića… (foto)

Mandić je potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtjevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri.

Predsjednik Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, okosnice koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Andrija Mandić uključio se jutros u program TV Pink i raskrinkao namjere Dritana Abazovića, kojeg mediji nazivaju i “Albanski četnik”.

Mandić je potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtjevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri, ali nikako svi, što je kako je rekao za DF potpuno ponižavajuće i neprihvatljivo.

-To što on predlaže je neprihvatljivo. Nećemo podržati prijedloge Dritana Abazovića. Znate, neki bi sa četiri poslanika ne samo da smjenjuju Mila Đukanovića, već bi da smjenjuju i po Srbiji i regionu. Moramo se vratiti u priroddni poredak i da poštujemo pravila koja važe i mislim da to moraju i naši sagovornici da shvate – rekao je Mandić.

Čitaj još:   ISTORIČAR Bešlin: DRITAN Abazović ide na poklonjenje Vučiću i rukoljub Porfiriju, a može i obrnuto... (foto)

On je ipak istakao da se nada da će se pojedini urazumiti i da će Vlada Crne Gore ipak biti formirana na demokratskim principima, poštujući one koji su osvojili najviše glasova.

Izvor: Objektiv.rs

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more