IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO danas čestitao Bečiću, a Vučić? (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio danas čestitku Aleksi Bečiću povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore.

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 24 .09. 2020…19: 59… MILO danas čestitao Bečiću, a Vučić? (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Aleksi Bečiću

Kako se navodi u saopštenju, Đukanović je Bečiću poželio puno uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana.

“Sporazum koji ste nedavno potpisali sa koalicionim partnerima kojim se afirmiše europski i euroatlantski put Crne Gore garantuje poštovanje svih i već preuzetih međunarodnih obaveza, i izražava spremnost za nastavak reformi i brže usvajanje evropskih standarda, potvrđuje ispravnost dobro odabranog i trasiranog strateškog kursa naše države. Vjerujem da ćemo i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, i daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva”, piše u čestitki Đukanovića.

Čitaj još:   DPS danas kreće u zvaničnu kampanju bojkota popisa: BOJKOTUJ PREVARU, spriječi krađu!

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je danas čestitku Aleksi Bečiću povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore i poželio uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana...

Ostaje Aleksandar Vučić je konačno prizna poraz Mila Đukanovića, odnosno da čestita pobedu Bečiču, Krivokapiću, Abazoviću, mitropolitu Amfilohiju… Čekamo!!!

Izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more