HIT: Šatori u obliku mjehurića spasli restorane (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Plastični šatori, kojima je potreban minut da se postave i demontiraju, oni su postali atrakcija u Café du Soleil na gornjoj zapadnoj strani Menhetna, posebno, jer vrijeme na jesen postaje hladnije i vlažnije…

NJUJORK: Svijet , Putovanja, Zanimljivosti, vijesti subota…26.09. 2020…21: 09… HIT: Šatori u obliku mjehurića spasli restorane (foto i video)

Uz sve što se događa na ovom svIJetu, jesti u balonu je jedno a i od najboljih iskustava koje možemo imati- rekla je Valeri Vorti, dok je večerala sa dvoje kolega.

– Imaju sve sigurno i čisto. Sve je udaljeno šest stopa. Sviđa mi se…

Njujork se zalaže za to da večera na otvorenom postane trajna opcija bar za hiljade restorana koji su prihvatili koncept otkako je grad na proljeće i sama pogodila pandemija koronavirusa, rekao je predhodno gradonačelnik Bil de Blasio.

Čitaj još:   FINALE WIMBLEDONA: FEDERER- ĐOKOVIĆ 2: 3 Novak, osvojio Wimbledon u najluđem finalu u historiji tenisa...

Da bi zaštitio mušterije na otvorenom tokom jesenskih ali i zimskih mjeseci, grad će omogućiti restoranima da koriste određene grijače i zatvorene šatore. Restorani takođe mogu u srijedu ponovo i otvoriti obhedovanje unutar restorana sa kapacitetom od 25%.

Plastični šatori u NjujorkuPlastični šatori u Njujorku

Plastični šatori u obliku mjehurića vlasniku Café du Soleil, Alain Chevreux, zapali za oko u julu kada je smišljajućio kako da ostane u poslu.

Sa ograničenim zatvorenim kapacitetom, Chevreux je rekao da 20 je tu mhesta neće biti dovoljno za platu njegovom šefu kuhinje, kuharima i ostalom osoblju. A ko bi platio da jede na hladnoći, kiši ili snijegu bez skloništa?

Petnaest mehurića spasilo je Chevreux-u mnogo muke. Uz cijenu i to od 400 dolara po kapsuli, stane šest osoba, a kupci traže da ih rezervišu telefonom.

Čitaj još:   ISTANBUL: Asistencija i gol, ADEM Ljajić, patosirao Geztepe sa 3: 0... (foto i video)

Porodice to vole. Dheca to vole. Prijatelji koji žele da se okupe to vole – rekao je Chevreux.

Kiša je padala prije nekoliko nedelja, sredinom nedelje takođe. Svi koji su i bili unutar tih mhehurića bili su oduševljeni…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});