OGLASILI SE SA PINKA: TRAŽIMO 50.000 EURA OD ADIJA BEBANIĆA NA SUDU… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ne stišava se bura nakon prve diskvalifikacije Adija Bebanića iz rijalitija “Zadruga 4”, društvene mreže gore, a u međuvremenu su se oglasili i TV Pink…

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 29: 09.2020… 01: 05…OGLASILI SE SA PINKA: TRAŽIMO 50.000 EURA OD ADIJA BEBANIĆA NA SUDU… (foto i video)

Kako su naveli, prinuđeni su da reaguje zbog kleveta da pomenutom učesniku nije pružena adekvatna medicinka pomoć. Saopćenje TV Pink i produkcije rijalitija “Zadruga” prenosimo u cjelosti.

Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav,on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u „Zadrugu“, svjestan posljedica koje će snositi.

RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 eura. Podrška ovog takmičara iznjela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu.

Čitaj još:   ČUDO SE DOSILO: MESI NA KOLJENIMA, Liverpul uništio Barsu i plasirao se u finale Lige šampiona... (video)

U pitanju je potpuna neistina, jer je u toku jučerašnjeg dana Adi Bebanić, proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav…

Podsjećamo da je svim takmičarima „Zadruge“, što je pokazano i na slučaju diskvalifikovanog Adija Bebanića, 24 sata dostupna medicinska pomoć – stoji u zvaničnom saopćenju TV Pink.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});