Medojević proziva DRITANA : Odustao si od ekspertske vlade a hoćeš sektor bezbjenosti! (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U posljednjim objavama na društvenim mrežama Medojević često proziva DRITANA Abazovića koji je izričit u stavu da lideri Demokratskog fronta DF-a ne mogu biti u sastavu nove Vlade…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,30: 09.2020…10: 05… Medojević proziva DRITANA : Odustao si od ekspertske vlade a hoćeš sektor bezbjenosti! (foto i video)

Dok je lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću logično da njegova koalicija “Crno na bijelo” kadrira u službama bezbjednosti, predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević ima drugačiji stav i koristi svaku priliku da ga jasno iznese.

U posljednjim objavama na društvenim mrežama Medojević često proziva Abazovića koji je izričit u stavu da lideri Demokratskog fronta DF-a ne mogu biti u sastavu nove Vlade.

Medojević je uz opis “Novi premijer je Pajović Darko” objavio video iz perioda dok je Abazović bio član Pozitivne Crne Gore, a u kojem sadašnji lider GP URA na jednom skupu kaže: “Stigle su promjene koje željeli smo žarko, novi premijer je Pajović Darko (predsjednik Pozitivne)”.

Čitaj još:   DRAMA, NA NEBU: Sat nakon polijetanja, NESTAO AVION PUN PUTNIKA... (foto)

Uz očiglednu provokaciju, Medojević je napisao u komentarima i da je Abazović odustao od ekspertske Vlade.

“Sad oće sektor bezbjednosti!!! A inače su zeleno lijevi. Nikad nije imao dodira sa ovim sektorom”, napisao je Medojević.

Takođe, odgovarajući na komentar jednog od njegovih pratilaca, koji zaključuje da je najpoštenije podijeliti bezbjedonosni sektor kako bi se uspostavio najbolji sistem kontrole, Medojević kaže da je to ključ i zabrana rada Demokratske partije socijalista DPS.

“Nisam čuo ni Dritana ni Aleksu ni Zdravka šta misle o tome”, naglasio je Medojević.

Mediji pišu da su Abazović i Medojević mogući su kandidati vladajuće tročlane koalicije za moćnu funkciju potpredsjednika Vlade – koordinatora svih bezbjednosnih službi.

Čitaj još:   Turska obilježava 19. maj, Dan omladine i sporta... (foto)

DRITAN Abazović je rekao da je URA  jedini konstituent nove Vlade, koji je otvoreno zagovarao članstvo Crne Gore u NATO savezu i čija politika je sada nedvosmisleno bila okrenuta ka članstvu Crne Gore u Evropskoj uniji, te da logično da ta partija i koalicija „Crno na bijelo“ presudno utiču na selekciju kadrova koji upravljaju sektorom bezbjednosti i insistiraju na imenovanju najboljih i najkompetentnijih eksperata, koji su na fonu i zvanične vanjske politike Crne Gore koju URA i CnB snažno podržavaju.

Sa druge strane, Medojević odavno ne krije želju da obavlja dužnost vezanu za bezbjednost, ističući da jedino kriminalci i šverceri ne podržavaju njegovo učešće u Vladi.

Izvor: Pobjeda.me

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});