IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević proziva DRITANA : Odustao si od ekspertske vlade a hoćeš sektor bezbjenosti! (foto i video)

U posljednjim objavama na društvenim mrežama Medojević često proziva DRITANA Abazovića koji je izričit u stavu da lideri Demokratskog fronta DF-a ne mogu biti u sastavu nove Vlade…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,30: 09.2020…10: 05… Medojević proziva DRITANA : Odustao si od ekspertske vlade a hoćeš sektor bezbjenosti! (foto i video)

Dok je lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću logično da njegova koalicija “Crno na bijelo” kadrira u službama bezbjednosti, predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević ima drugačiji stav i koristi svaku priliku da ga jasno iznese.

U posljednjim objavama na društvenim mrežama Medojević često proziva Abazovića koji je izričit u stavu da lideri Demokratskog fronta DF-a ne mogu biti u sastavu nove Vlade.

Medojević je uz opis “Novi premijer je Pajović Darko” objavio video iz perioda dok je Abazović bio član Pozitivne Crne Gore, a u kojem sadašnji lider GP URA na jednom skupu kaže: “Stigle su promjene koje željeli smo žarko, novi premijer je Pajović Darko (predsjednik Pozitivne)”.

Uz očiglednu provokaciju, Medojević je napisao u komentarima i da je Abazović odustao od ekspertske Vlade.

“Sad oće sektor bezbjednosti!!! A inače su zeleno lijevi. Nikad nije imao dodira sa ovim sektorom”, napisao je Medojević.

Čitaj još:   Vic dana Doktoru pukla cijev u podrumu...

Takođe, odgovarajući na komentar jednog od njegovih pratilaca, koji zaključuje da je najpoštenije podijeliti bezbjedonosni sektor kako bi se uspostavio najbolji sistem kontrole, Medojević kaže da je to ključ i zabrana rada Demokratske partije socijalista DPS.

“Nisam čuo ni Dritana ni Aleksu ni Zdravka šta misle o tome”, naglasio je Medojević.

Mediji pišu da su Abazović i Medojević mogući su kandidati vladajuće tročlane koalicije za moćnu funkciju potpredsjednika Vlade – koordinatora svih bezbjednosnih službi.

DRITAN Abazović je rekao da je URA  jedini konstituent nove Vlade, koji je otvoreno zagovarao članstvo Crne Gore u NATO savezu i čija politika je sada nedvosmisleno bila okrenuta ka članstvu Crne Gore u Evropskoj uniji, te da logično da ta partija i koalicija „Crno na bijelo“ presudno utiču na selekciju kadrova koji upravljaju sektorom bezbjednosti i insistiraju na imenovanju najboljih i najkompetentnijih eksperata, koji su na fonu i zvanične vanjske politike Crne Gore koju URA i CnB snažno podržavaju.

Sa druge strane, Medojević odavno ne krije želju da obavlja dužnost vezanu za bezbjednost, ističući da jedino kriminalci i šverceri ne podržavaju njegovo učešće u Vladi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. septembar 2023. godine

Izvor: Pobjeda.me

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more