IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA SE TAČNO SVE DEŠAVA: Pojeftinjuju automobili?! (foto i video)

RECIMO Novi”audi e- tron” model 2021. jeftiniji 9.000 dolara od prethodnika …

BEOGRAD: Regija, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje, Vijesti, nedelja…04: 10.2020… 19: 15… ŠTA SE TAČNO SVE DEŠAVA: Pojeftinjuju automobili?! (foto i video)

Da su novi automobili sve skuplji i skuplji nije nikakva vijest, ali jeste da je neki model, sa istim, ili čak boljim paketom opreme, istim motorom, znatno su pojeftinili!

Upravo to je slučaj, piše “Motor autoriti”sa “Audijevim”i to električnim automobilom “audi e-tron”. Njemačka kompanija je model za 2019. god usavršila (“preskočili” su modelsku 2020.) spremila model za 2021 god.

Povećan je domet sa jednim punjenjem baterije oko 20 kilometara, beterija ima veći kapacitet za tri kilovat-časa i poboljšana je atrakcija. Naravno, nije se štedjelo ni na čemu, pa je obilje luksuza i dalje jedno od glavnih aduta od ovog automobila.

Čitaj još:   BIH, REVIZIJA I PROVJERA DIPLOMA: Čak 74 uposlenih u institucijama Federacije, nema vjerodostojne diplome (foto i video)

Pa ipak, piše “Motor autoriti”, cena je sa 75.995 dolara “skliznula” i na 66.995 dolara što je “ušteda” od 9.000 dolara! Pojeftinila je ali i verzija “audi e-tron sportbek” koja će sledeće godine koštati 70.195 eura što je za više od osam hiljada dolara manje.

I dalje motor ima 496”konjskih snaga”.Čak poboljšane neke karakteristike. Usavršena su i LED svijetla, ali ni to nije uticalo na povećanje cijena, na šta smo inače naviknuti kada je auto-industrija u pitanju.

Nadamo se da će i ostali proizvođači slediti put njemačkog automobilskog i giganta…

izvor agencije

Vučić sprema vojsku i protiv koga će tačno ratovati: OD JESENI OBAVEZNI VOJNI ROK U SRBIJI… (foto, video)

Aleksandar Vučić tu ideju danas obrazlaže riječima: “U vojsci se stiče obaveznost, Read more

Emotivna proslava Dana nezavisnosti na Cetinju… (foto, video)

Na Cetinju je održana centralna proslava povodom Dana nezavisnosti Crne Read more

Dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more