IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TVRDIO DA JE “KREPAK I ČIO” I “Sprema se za nove trudove i podvige”, Anfilohije u teškom stanju u bolnici na Cetinju… (foto i video)

Amfilohije ima temperaturu i pored uzimanja terapije, koju mu je prepisala doktorka iz Bolnice Danilo Prvi sa Cetinja, temperatura ne pada u bolnicu je primljen sa temperaturom 38,5 stepeni…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…07.10.2020…09 : 45… TVRDIO DA JE “KREPAK I ČIO” I “Sprema se za nove trudove i podvige”, Anfilohije u teškom stanju u bolnici na Cetinju… (foto i video)

CDM piše da Amfilohije ima temperaturu od subote i pored uzimanja terapije, koju mu je prepisala doktorka iz Bolnice Danilo Prvi sa Cetinja, temperatura mu ne pada. U bolnicu je danas primljen sa temperaturom 38,5 stepeni.

U pojedinim medijima prije nekoliko dana pojavila informacija mitropolit Amfilohije ima temperaturu, te da su ga posetili lekari, a on je tada saopštio da je “dobrog zdravstvenog stanja, te da se priprema za nove trudove i podvige”

DAKLE U pojedinim medijima danas se pojavila informacija da mitropolit Amfilohije ima temperaturu, te da su ga posetili lekari.

Čitaj još:   STIŽE VLADA NEVJERNIH TOMA: Biće klimavo... (foto)

– Čujem da se mnogi brinu za zdravlje starog mitropolita a on je crnogorsko-primorskog. Fala bogu on je krepak i čio, jeste se premorio penjući se sam on na Ćafu- naveo je mitropolit Amfilohije u objavljenoj na sajtu Mitropolije crnogorsko- primorske u video poruci.

Poručio je i da je u dobrom zdravstvenom stanju i da se odmara  i na Cetinju kod ćivota Svetog Petra i priprema se za svoje nove trudove i podvige...

Ostalo je zabilježeno je pored svega se trenutno Amfilohije nalazi u bolnici Danilo Drugi na Cetinju…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more