IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zdravko Krivokapić sa komesarom EU: Članstvo ostaje naš prioritet… (foto)

Mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić, saopštio je o da nakon sastanka sa komesarom EU Oliverom Varheljijem članstvo u EU ostaje nama prioritet…

PODGORICA: Crna Gora,Ekonomija, Zanimljivosti,vijesti, subota…10.10.2020 09: 57…Zdravko Krivokapić sa komesarom EU: Članstvo ostaje naš prioritet … (foto)

 Zdravko Krivokapić, saopštio je da se i nakon sastanka sa komesarom EU Oliverom Varheljijem da članstvo u EU ostaje prioritet Crne Gore.

“Zahvalni smo na objektivnom godišnjem izvještaju o napretku, a sve na dosadašnjoj i budućoj EU pomoći, uključujući i novi Ekonomski i Investicioni plan za Zapadni Balkan. Izuzetno dobar razgovor prvo sa Oliverom Varheljijem, evropskim komesarom za proširenje”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Na Tviteru se oglasio i Varhelji koji je poručio da se raduje saradnji sa novom Vladom.

Čitaj još:   ZDRAVKO Krivokapić boraviće narednog dana u radnoj posjeti Pljevljima... (foto)

“Veoma dobra razmjena mišljenja da sa mandatarom Krivokapićem o putu Crne Gore ka Evroskoj Uniji i potrebnim reformama. Takođe mi smo razgovarali i o ekonomskim i investicionim planovima prvo i za Zapadni Balkan i o potencijalima regiona. Radujem se saradnji sa novom Vladom”, napisao je on.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more