DRITAN se plaši za svoju BEZBJEDNOST??? Priznao ono na šta niko nije slutio…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je da nema policijsku zaštitu, ali da se u određenoj mjeri nalazi pod policijskim nadzorom.

Gostujući u Jutarnjem programu TV Crne Gore, Abazović je rekao da s timu vezi ne želi da pravi spektakl, iako je, kaže, imao određene neprijatnosti što doživljava kao sastavni dio posla.

“Možda sam kao druge kolege samo malo umoran, i malo ne uspjevam da dođem do vazduha, da malo odmorim, posvetim se porodici i drugim stvarima koje nisu političke”, kaže on.

Govoreći o formiranju nove vlade, Abazović kaže da će u novoj vladi, koja će biti formirana u narednih mjesec dana bez robovanja datumima, biti i neka imena koja su manje poznata javnosti, a koja su karijere gradili u priznatim svjetskim institucijama.

Čitaj još:   NOVI PAZAR, ZA DVIJE- TRI NEDJELJE OPET ĆEMO PUNITI KOVID BOLNICE: Na odmoru u inostranstvu 25.000 građana Srbije!

A budu li se “složile sve kockice”, Abazović kaže da će sva pamet, koja je sticajem okolnostima bila van zemlje, biti upregnuta da pomogne novoj vladi da se izbori sa značajnim problemima koji su se nataložili.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});