Krivokapiću ne ide glatko: NIŠTA OD VLADE CRNE GORE, A I NE ZNA SE KADA ĆE…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kada će biti predstavljena nova Vlada mandatara Zdravka Krivokapića? Javnost ovo pita svakodnevno, a odgovori su sljedeći: 8. novembra? NE. Desetog ili 11. novembra? NE! Sredinom novembra? Možda!

Da im ne ide glatko i da nesuglasica ima dosta potvrdila je to i jučerašnja izjava lidera koalicije Crno na bijelo Dritana Abazovića  koji je, gostujući na Javnom servisu rekao da će nova Vlada biti najvjerovatnije formirana u narednih mjesec dana. Podsjetimo, Abazović je 9. septembra kazao da će nova vlada biti formirana do kraja oktobra.

Kako dani odmiču, produžava se i rok, jer je prošle sedmice mandatar Zdravko Krivokapić najavio da će sastav saopštiti 8. novembra. Dva dana kasnije da će to učiniti 10. ili 11. novembra, a sada Abazović za još nekoliko dana produžava rok.

Čitaj još:   HOROR Bombaš samoubica, ubio više od 50 osoba na mevludu...

Razlog je, kako saznaje CdM od dobro obaviještenih izvora, to što su neki kadrovi odbili ponude da pokrivaju određene resore. Jedan od njih je i Ivan Radenović, koji je bio kandidat za ministra finansija, inače, resor koji ne želi niko da preuzme.

Kako tvrde izvori CdM-a, zagrijala se atmosfera i nakon što je Krivokapić zatražio da mu partije pošalju po tri imena koje partije kandiduju i resore koje žele da ti ljudi pokrivaju, sa radnom biografijom u prilogu.

Brojni partijski funkcioneri su negodovali, i kako tvrde izvori CdM-a, pitaju:  “Misli li Zdravko da smo u školi pa nam je zato tražio CV? I zašto svi šaljemo spisak od po tri kandidata, jer nijesmo svi osvijili isti broj mandata… Trebalo je slati broj kandidata za ministre u skladu sa jačinom partije. Najjači da šalju najviše predloga…”, samo su neke od zamjerki i poruka funkcionera partija nove vladajuće većine, saznaje CdM.

Čitaj još:   ĐUKANOVIĆ: "SPC RADI NA POSRBLJAVANJU CRNE GORE- NEĆU PODNIJETI OSTAVKU..."

U svakom slučaju, nove Vlade još nema, a i ne zna se kada će.

Kako stvari stoje, novi dan je nova nafaka, ali i novi datum za formiranje Vlade.

Do novog datuma…

izvor: CdM.me

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});