IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBESKI NAROD VLAST OSVOJIO DA NE PREŽIVI CRNA GORA

Bivši čelnik Liberalnog saveza i bivši predsjednik Liberalne partije Miodrag Živković tvrdi objavom na svom Fscebook profilu da nije iznenađen što u budućoj Vladi nema interesovanja za finansije, sport i manjinska prava.

“Pročitah danas da u budućoj vlasti nema interesovanja za resore finasija, sporta i maninskih prava. Sasvim očekivano. Što će njima finasije, ako znamo da “nebeski narod” nije osvojio vlast u Crnoj Gori da ona preživi, nego da nestane. Što će njima sport, kada ionako zakonomjerno navijaju protiv Crne Gore i što će njima resor manjiinskih naroda i njihovih prava, kada su oni za njih, zajedno sa nama Crnogorcima, nepostojeći”, napisao je Živković.

Sve političke partije iz nove većine dostavile su mandataru Zdravku Krivokapiću predloge za neka od 18 ministarstva za koja smatraju da imaju a dekvatan kadar za rukovođenje tim resorom u novoj vladi, piše Dan.

Čitaj još:   OPREZ: Prevare na koje turisti moraju da obrate pažnju...

Prema informacijama Dana, ima dosta preklapanja oko želja za istim resorima među partijama, što znači da će mandatar Krivokapić morati da donese konačnu odluku.

Najviše je zahtjeva za mjesto potpredsjednika Vlade, kao i za Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvo prosvjete, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo vanjskih poslova, dok za nekoliko resora nijedna partija nije izrazila interesovanje, i to Ministarstvo sporta, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, Ministarstvo finansija…

izvor: agencije

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more