IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2020. godine

Ovan nema para, Bik mijenja posao, Blizancima sarađuju sa Ribama, Rak uživa u ljubavi, Lav planira, Djevica u monotoniji, Vaga zatvorena, Škorpija odsutna, Strijelac rasejan, Jarac opušten, Vodolija nježna. Ovo je dnevni horoskop za 18. oktobar 2020. godine.

OVAN

Prilično ste ambiciozni i imate utisak da ste bolji od kolega. Pokušavate da nametnete svoje ideje. Saradnici vas smatraju teškom osobom za saradnju. Emotivna veza je završena. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.


BIK

Imate utisak da je poslovna situacija idealna. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je dragocen osjećaj sigurnosti koju vam ona pruža. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bešikom.


BLIZANCI

Posustali ste zbog nagomilanih problema na poslu. Ma koliko se trudili da ih riješite imate utisak da posao stagnira. Maksimalno uživate u tajnoj vezi. Što se tiče zdravlja prilično ste napeti i neophodna vam je relaksacija.


RAK

Posao stagnira. Pokušavate da sa saradnicima riješite probleme, ali bez uspjeha. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba primjećuje u kakvom ste raspoloženju i pokušava da vas opusti i vrati samopouzdanje. Zdravlje je solidno.

LAV

Vaši napori ne daju rezultate. Očekivali ste uspjeh pa ste razočarni što do toga nije došlo. Što se tiče emotivne sfere došao je trenutak suočavanja sa drugom stranom i razjašnjenje problema. Moguća je glavobolja.

Čitaj još:   ZEMLJA ČUDA I ŠTRAJK GLAĐU: Vlast i opozicija, policija "živi zid"... (foto i video)


DJEVICA

Odličan je dan za formulisanje poslovnih ciljeva. Prilično ste detaljni i imaje jasnu viziju šta želite da postignete. U emotivnoj sferi očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Što se tiče zdravlja neophodan vam je odmor.


VAGA

Komunikacija sa poslovnim saradnicima nije najbolja. Očekujete njihov poziv, ali se oni ne javljaju. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Prija vam njegova muževnost i zaštitnički stav. Mogući su problemi sa hormonima.


ŠKORPIJA

Situacija je takva na poslu da imate utisak da lupate glavom o zid. Problema ima puno, bez rješenja ste i demoralisani. Jedina oblast gde se osjećate ispunjeno je oblast tajnih veza. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

STRIJELAC

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Organizovani ste, vrijedni i očekujete veći uspjeh. Stojite jako loše finansijski, ali ne želite da voljena osoba brine zbog toga pa joj ništa ne govorite. Zdravlje je solidno.


JARAC

U raskoraku ste sa kolegama. Dok su oni spremni za promjene i rizike vas takve stvari odbijaju. Emotivno ste nezadovoljni. Druga stana želi da popravi odnos, ali sa vaše strane nema interesovanja. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA

Da kolegama imate različito viđenje poslovne situacije i poslovnih planova. Situacija u braku je nezadovoljavajuća. Partner je izuzetno nervozan, sve mu smeta i jedva čeka da započne svađu sa vama. Što se tiče zdravlja neopušteni ste.

Čitaj još:   HAOS NA PINKU, ZA MALO TUČA: Šešelj, Miša i Milica u klinču, hoćeš li vode, on bi rakiju! (foto i video)


RIBE

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Oni ne prihvataju vaše nove, neuobičajene ideje. Više im odgovara provjeren način rada. Partner primjećuje vaše neraspoloženje i pokušava da vas opusti. Što se tiče zdravlja glavni problem je stres.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more