Panika u Podgorici: Korona ušla u ŠKOLE, zaraženo 40 nastavnika… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U više od 20 obrazovnih ustanova u glavnom gradu Crne Gore evidentirana najmanje po dva nastavnika inficirana koronavirusom…

PODGORICA: Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota…17.X… 10: 14… Panika u Podgorici: Korona ušla u ŠKOLE, zaraženo 40 nastavnika… (foto)

Predsjednik Gradskog odbora Sindikata prosvete Podgorica i to Slobodan Savović izjavio je da su, prema njihovim informacijama, u 20 obrazovnih ustanova u glavnom gradu Crne Gore evidentirana najmanje a to je po dva nastavnika da su inficirana koronavirusom.

Savović je za jedan podgorički portal rekao da je infekcija koronavirusom ušla u polovinu podgoričkih škola i da bi to trebalo da zabrine čitav sistem.

Predsjednik Sindikata prosvete sam je ukazao da je poblem i iscrpljenost nastavnika koji sa učenicima rade od ujutru do uveče, zbog kombinovanja onlajn nastave sa konsultacijama, prenosi portal RTCG.

Čitaj još:   BEOGRAD: Doktorov šok "Klinika puna mladih ljudi, mnogi to ne shvataju umro je mladić od..." (foto)

Slobodan Savović je takođe ocijenio da kombinovani oblik i same nastave a i ne može duže potrajati ni zbog učenika ni nastavnika, jer je svima veoma zahtjevan.

Izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});