IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Panika u Podgorici: Korona ušla u ŠKOLE, zaraženo 40 nastavnika… (foto)

U više od 20 obrazovnih ustanova u glavnom gradu Crne Gore evidentirana najmanje po dva nastavnika inficirana koronavirusom…

PODGORICA: Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota…17.X… 10: 14… Panika u Podgorici: Korona ušla u ŠKOLE, zaraženo 40 nastavnika… (foto)

Predsjednik Gradskog odbora Sindikata prosvete Podgorica i to Slobodan Savović izjavio je da su, prema njihovim informacijama, u 20 obrazovnih ustanova u glavnom gradu Crne Gore evidentirana najmanje a to je po dva nastavnika da su inficirana koronavirusom.

Savović je za jedan podgorički portal rekao da je infekcija koronavirusom ušla u polovinu podgoričkih škola i da bi to trebalo da zabrine čitav sistem.

Predsjednik Sindikata prosvete sam je ukazao da je poblem i iscrpljenost nastavnika koji sa učenicima rade od ujutru do uveče, zbog kombinovanja onlajn nastave sa konsultacijama, prenosi portal RTCG.

Čitaj još:   SJENICA GRAD NA INFUZIJI: ''Građani ne znaju ni gdje, ni šta, ni kako da se liječe...” (foto)

Slobodan Savović je takođe ocijenio da kombinovani oblik i same nastave a i ne može duže potrajati ni zbog učenika ni nastavnika, jer je svima veoma zahtjevan.

Izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more