ŽIVKOVIĆ: KRIVOKAPIĆ NIKADA NE MOŽE BITI NAŠ PREMIJER

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković komentarisao je video zapis iz Župe Nikšićke na kojem se vidi aktuelni mandatar Zdravko Krivokapić ljubi trobojku sa četiri “ocila”…

PODGORICA:Crna Gora,Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…19.X. 2020…22: 54 … Miodrag Živković: Krivokapić, nikada ne može biti naš premijer… (foto)

“Prirodno je i normalno da za premijera svoje zemlje dobijete čovjeka, dokazanog patriotu sa širokim i opštim obrazovanjem i čovjeka od ugleda koji služi za primjer. I sa dosadašnjima se nijesmo proslavili, ali sada dobijamo za premijera ličnost koja ne ispunjava nijedan od ovih kriterijuma.

Gledam juče budućeg premijera Zdravka Krivokapića u Župi pored Nikšića i u filmu od dvadesetak sekundi vidjeh sav očaj i bijedu “našeg” izbora i našeg svakolikog sunovrata.

Čitaj još:   Vladimir Pavićević: VLADU ĆE MOĆI DA ODRŽI SAMO BOŽIJA RUKA... (foto)

U vrijeme najveće pandemije virusom “Kovid 19”, ovaj čovjek se izgrli i izljubi sa svim prisutnima, onako domaćinski i srdačno da služi svakoj budali za primjer.

Naučili smo da u ovakvim prilikama pije, ljubi, klanja i kleči. Uradi on to juče, sve po redu i naravno izljubi srdačno i zastavu tuđe države, pokazujući nam svoj patriotizam, iako je zvanično kandidat za premijera ove nesrećne države.

Za samo dvadesetak sekundi nam jasno pokaza, svu svoju bijedu, sav svoj patriotizam i ugled, da nam bude jasno kome on može služiti za primjer. Uz činjenicu da je njegovo obrazovanje visoko, ali veoma, veoma usko (tehničke struke), shvatih juče da su u pravu oni koji kažu da “nema budale, kao školovane budale”.

Čitaj još:   Živković: PERSONA NON GRATA- BOLJE IKAD, NEGO NIKAD

Uz sve ovo i mnogo toga još što smo vidjeli i čuli posljednjih mjeseci, naša odluka je više nego jasna. Njegov i njihov primitivizam i njihov zajednički tuđinski patriotizam su razlog da se još više i jače suprotstavimo nadolazećem zlu. Samo tako možemo sačuvati lično samopoštovanje i zadržati šanse da ovu zemlju istrgnemo iz zagrljaja zla koje joj prijeti. On nikada ne može biti naš premijer”, napisao je Živković na svom Fejsbuk profilu.

izvor: portalanalitika

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});