IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽIVKOVIĆ: KRIVOKAPIĆ NIKADA NE MOŽE BITI NAŠ PREMIJER

Bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković komentarisao je video zapis iz Župe Nikšićke na kojem se vidi aktuelni mandatar Zdravko Krivokapić ljubi trobojku sa četiri “ocila”…

PODGORICA:Crna Gora,Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…19.X. 2020…22: 54 … Miodrag Živković: Krivokapić, nikada ne može biti naš premijer… (foto)

“Prirodno je i normalno da za premijera svoje zemlje dobijete čovjeka, dokazanog patriotu sa širokim i opštim obrazovanjem i čovjeka od ugleda koji služi za primjer. I sa dosadašnjima se nijesmo proslavili, ali sada dobijamo za premijera ličnost koja ne ispunjava nijedan od ovih kriterijuma.

Gledam juče budućeg premijera Zdravka Krivokapića u Župi pored Nikšića i u filmu od dvadesetak sekundi vidjeh sav očaj i bijedu “našeg” izbora i našeg svakolikog sunovrata.

U vrijeme najveće pandemije virusom “Kovid 19”, ovaj čovjek se izgrli i izljubi sa svim prisutnima, onako domaćinski i srdačno da služi svakoj budali za primjer.

Naučili smo da u ovakvim prilikama pije, ljubi, klanja i kleči. Uradi on to juče, sve po redu i naravno izljubi srdačno i zastavu tuđe države, pokazujući nam svoj patriotizam, iako je zvanično kandidat za premijera ove nesrećne države.

Čitaj još:   UMJESTO: Dnevni horoskop za 29. jun 2019. god, najkraći horoskop na planeti...

Za samo dvadesetak sekundi nam jasno pokaza, svu svoju bijedu, sav svoj patriotizam i ugled, da nam bude jasno kome on može služiti za primjer. Uz činjenicu da je njegovo obrazovanje visoko, ali veoma, veoma usko (tehničke struke), shvatih juče da su u pravu oni koji kažu da “nema budale, kao školovane budale”.

Uz sve ovo i mnogo toga još što smo vidjeli i čuli posljednjih mjeseci, naša odluka je više nego jasna. Njegov i njihov primitivizam i njihov zajednički tuđinski patriotizam su razlog da se još više i jače suprotstavimo nadolazećem zlu. Samo tako možemo sačuvati lično samopoštovanje i zadržati šanse da ovu zemlju istrgnemo iz zagrljaja zla koje joj prijeti. On nikada ne može biti naš premijer”, napisao je Živković na svom Fejsbuk profilu.

izvor: portalanalitika

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more