IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U BEOGRADU UHAPŠEN KONTROVERZNI BIZNISMEN I PJEVAČ IZ SARAJEVA!!!

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Dana 19.10 u 14:40 u ulici Dr. Ivana Ribara u visini broja 68-82, Novi Beograd, Danijel Džafic, kontroverzni sarajevski biznismen je u društvu S.M (32) iz Užica sa više udaraca u glavu drškom pištolja, nanio lakše tjelesne povrede D.N (29) iz Beograda.

Nakon obračuna Džafić i njegov prijatelj udaljavaju se sa lica mjesta.

Samo nakon sat vremena od obračuna, pripadnici policijske stanice Novi Beograd, u kafiću nedaleko od mjesta događaja zatekli su i lišili slobode D.Dž.(40) S.M(32) te još 3 osobe N.L (33) i S.M (37) sa Pala i D.S (26) iz Kragujevca.

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Iz PU Novi Beograd su naveli da je Danijel Džafić bio odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije, više puta nagrađivani snajperista vojne policije, što povezuje Džafića sa nađenim oružjem u gepeku.

Čitaj još:   CUNAMI POGODIO INDONEZIJU: Ljudi panično bježe na sve strane...

“Ja sam u drugom stanju. Nasekirana sam i pod šokom. Znam da je Danijel otišao u Beograd da završi nešto vezano za kupovinu novog stana u Novom Beogradu. Kako i zašto je uhapšen, ni sama ne znam. Kontaktirajte advokata” izjavila je Amera Fočo-Džafić supruga uhapšenog biznismena iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

izvor: crna-hronika