VOJSKA CRNE GORE: Ne znamo sa kim se DRITAN Abazović sastao, ODLUKU o vojnim vježbama mi donosimo

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Misterija je sa kim se sastao predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović koji tvrdi da vojne vježbe na Sinjajevini koja je bila planirana za danas neće biti. Na to Ministarstvo odbrane za CdM odgovara da ne zna na koga je mislio Abazović, ali poručuju da se sa njima nije sastao i da jedino Vlada može donijeti odluku o odlaganju vježbe Vojske Crne Gore.

“Ministarstvo odbrane nije imalo pomenute sastanke, tako da ne možemo govoriti o kome je riječ. Vlada je u tehničkom mandatu i onda sprovodi sve odluke dok se ne formira nova”, kazali su za CdM u resoru Predraga Boškovića.

Abazović je juče na Twitteru objavio da vojne vježbe na Sinjajevini neće biti da se sve promijenilo samo nakon jednog sastanka.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Đerlek ne pada mi na pamet da podnesem ostavku... (foto)

“Zato je dobro imati podršku naših međunarodnih partnera”, napisao je Abazović.

Lider GP URA nije odgovorio na pitanja CdM-a sa kim se sastao ko je mogao da odluči “da vojne vježbe neće biti”, kao ni ko je međunarodni partner čiju podršku ima.

Podsjetimo, Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da je odložilo vojnu vježbu na području Sinjajevine, koja je bila zakazana za danas.

M.Dušević

izvor: CdM.me

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});