IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2020. godine…

Ovan uspješan, Biku sve ide od ruke, Blizance privlače Ribe, Rak uživa u ljubavi, Lav suzdržan, Djevici problemi na poslu, Vaga srećna, uz to Škorpija otvorena, Strijelac loše volje, Jarac diskretan, Vodolija željna pažnje, a Ribe se dvoume. Ovo je dnevni horoskop za 25. oktobar 2020. godine...

OVAN

Imate utisak da ste pravili nenamjerne greške tokom procesa rada. Razmatrate šta ste se uradili i izvlačite određene pouke. Emotivno sta prazni. Imate potrebu da budete sami, da se mentalno i fizički odmorite.

BIK

Tajni poslovni planovi odlično napreduju. Unapred se radujete poslovnoj saradnji i dobiti koja će iz nje proisteći. Emotivne potrebe vam nisu prioritet. Posvećujete se odmoru i radite isključivo ono u čemu uživate.

BLIZANCI

Komunikacija sa kolegama je sjajna. Imate utisak da se nadopunjujete i da možete zajednički da osmislite mnoge projekte. U emotivnom smislu ste ispunjeni. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

RAK

Prilično ste optimistični i rješeni da prevaziđete poslovne teškoće. Imate podršku kolega. Emotivno ste nezadovoljni i željni ljubavi. Što se tice zdravlja želudac je prilično osjetljiv pa treba da povedete računa o ishrani.

LAV

Svu svoju energiju ulažete u posao. Prilično ste ambiciozni i očekujete da vaš uspjeh odjekne. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Svjesni da veza ima potencijal da preraste u brak. Moguća je prolazna glavobolja.

Čitaj još:   EVO Kako prodavci varaju penzionere i uvaljuju ih u astronomske dugove... (foto, video)

DJEVICA

Poslovna situacija je upravo onakva kakvu nevolite: imate previše obaveza i kratak vremenski rok za njihovo ispunjenje. Partner vam pruža podršku i opušta vas. Generalno ste dobro, ali ste preumorni od obaveza i stresa.

VAGA

Imate jasnu viziju novog poslovnog projekta. U potrazi ste za poslovnim partnerom koji bi preuzeo deo odgovornosti. Nema nikakvih dešavanja u emotivnoj sferi. Bilo bi dobro da posjetite ginekologa.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni finansijskom situacijom. Razmišljate o zaduživanju, ali vas brine buduća solventnost. Prezadovoljni ste bračnim odnosm. Partner vam je u potpunosti posvećen. Osjećate da vam nedostaje kondicija.

STRIJELAC

Spremni ste za poslovni rizik. Smatrate da će relativno brzo da vam se isplati investicija. Ne razmišljate o novom emotivnom početku. Još uvjek razmišljate o greškama koje ste pravili u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

U situaciji ste koja zahtjeva donošenje konkretne odluke. Imate utisak da je izbor sužen i da štagod da odlučite biće negativnih posljedica. Osjećate da ste našli svoju mirnu ruku. Razmišljate da ozvaničite vezu. Nervi su vam napeti.

VODOLIJA

Posao se solidno razvija, ali vas brinu finansije. Nestrpljivo čekate priliv novca. Imate problema u braku. U fazi ste kada sa partnerom gotovo i da ne razgovarate. Zadovoljni ste zdravljem.

Čitaj još:   PODGORICA- Ustavni sud Crne Gore: MILO Đukanović nije povrijedio Ustav… (foto)

RIBE

Na poslu dolazi do neplaniranih teškoća. Plašite se da ne ugroze projekat na kome radite. Odličan je dan za susret sa osobom iz prošlosti. Uživate u opuštenoj komunikaciji. Nervi su preosjetljivi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more