DŽENAZA DANAS: Kenan Žiga, preselio na bolji svijet u 34. godini od posledica koronavirusa, navijači se opraštaju od njega… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kenan Žiga, 34-godišnji Sarajlija, bio je veliki navijač FK Sarajevo, preselio je na Ahiret na Podhrastovima od posljedica koronavirusa…

SARAJEVO: BiH, Sport, Fudbal, Zanimljivost, vijesti, subota…24. X 2020… 00: 55… DŽENAZA DANAS: Kenan Žiga, preselio na bolji svijet u 34. godini od posledica koronavirusa, navijači se opraštaju od njega… (foto)

Kenan Žiga, 34-godišnji Sarajlija, navijač FK Sarajevo, preselio je rano u petak na Podhrastovima od posljedica koronavirusa.

Bio je pozitivan na koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje prethodnih dana se pogoršalo.

Na društvenim mrežama osvanule se brojne emotivne poruke povodom prerane smrti mladića…

Molim Uzvišenog Allaha da našeg Kenana uvede u dzenetske baste a da prvo njegovom babu.Demalu.. bratu Dzenanu.. rodbini i svima koji ga vole podari sabur.. svi smo mi Allahovi i svi se Njemu vraćamo…

igrač Sarajeva na društvenim mrežama podijelio je emotivnu poruku kojom se oprostio od Kenana Žige koji je u 34. godini preminuo od posljedica koronavirusa…

Čitaj još:   ŠOK TVRDNJA IZ BEČA: Broj zaraženih na Balkanu je deset puta veći... (foto i video)

– I na onom svijetu tamo, počivaj u miru. Neka ti je laka zemlja, napisao je prvotimac Sarajeva uz prepolovljena srca koja je postavio na fotografiju.

Žiga je inače bio veliki navijač Sarajeva, a prije nekoliko godina bio angažovan u klubu kao predstavnik navijača.

Krste Velkoski kapetan bh tima FK Sarajevo emotivnom porukom oprostio se od Kenana Žige

Bio si veliki navijač Fudbalskog kluba Sarajevo…

igrač Sarajeva na društvenim mrežama podijelio je emotivnu poruku kojom se oprostio od Kenana Žige koji je u 34. godini preminuo od posljedica koronavirusa.

– I na onom svijetu tamo, počivaj u miru. Neka ti je laka zemlja, napisao je prvotimac Sarajeva uz prepolovljena srca koja je postavio na fotografiju.

Čitaj još:   ALŽIR: Zatvorene sve džamije zbog epidemije koronavirusa... (foto)

Žiga je inače bio veliki navijač Sarajeva, a prije nekoliko godina bio je u isto vrijeme angažovan u klubu kao predstavnik navijača.

Dženaza će se obaviti u subotu, 24. oktobra 2020. godine u 11 sati na gradskom mezarju Vlakovo.

Kenan Žiga je jedno vrijeme radio u FK Sarajevo i bio je oficir za sve veze sa navijačima najboljeg bh sportskog kluba.

Izvor: iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});