IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRAĐANI ODGOVORILI DRITANU: POKLONIĆEMO SVOJU ZEMLJU VOJSCI

Na poruku lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da na Sinjajevini neće dozvoliti vježbe Vojske Crne Gore stigao je patriotski odgovor crnogorskih građana koji nude svoje parče zemlje Vojsci širom države. Tako je pokrenuta nezaustavljiva lavina kojom se iskazuje poštovanje prema onima koji su oduvijek čuvali i čuvaju svoju zemlju i služe svom narodu.

Građani se na društvenim mrežama javno oglašavaju da svoj posjed ustupe Vojsci Crne Gore.

Bratstvo Kotlica nudi preko milion kvadratnih metara zemljišta koje se graniči sa Sinjajevinom.

“Imam zajedno sa rođacima, patriotska naravno, više od milion kvadrata zemlje koja se graniči sa Sinjajevinom sa ove strane Uskoka. Poklonićemo je Vojsci neka radi što joj je volja. Onda pozivam Dritana i ove preletače da nogom stanu na naše parče zemlje. Dalji komentar je suvišan. Vojsko dobrodošla”, napisao je Dragan Džordž Kotlica na Facebook-u.

Među onima koji su besplatno ponudili zemlju za potrebe Vojske Crne Gore je i Senka Jovićević iz Podgorice.

Svoju zemlju ponudio je i Miko Perović, koji piše da je zbog toga dobio i prijetnje.

U jednoj prepisci na Facebook-u je napisao: “Milane, prije neki dan reagovah na tvoj post i napisah da bih i ja ustupio veliku povrsinu vojsci u Banjanima. Reakcija posrbica bila je žestoka tako da dobih prijetnje ne samo Vojska nego ni ja sam ne smijem se pojaviti u Banjane. Ali kako vidim da ulcinjski kosmanauti Apolon dobija ministarstvo vojske onda vjerovatno neće im ni biti potreban poligon.”

Čitaj još:   I POSLIJE VESNE– VESNA...

Nikšićanin Milan Mrvošević, koji je pokrenuo nezaustavljivu lavinu patriotizma kojom se posjed nudi Vojsci, na Facebook-u poručuje: “Nemojte nam se zalijetati, nije zdravo! Ubacite u rikverc dok ste na vakat ! Da je vječna CRNA GORA!”

Nakon što je Mrvošević javno objavio da je spreman da svoju zemlju pokloni Vojsci podržali su ga i brojni čitaoci CdM-a koji su u komentarima naveli da su spremni na isti korak kao i on. Neki od komentara su:

Budun NK: Podržavam gospodina Mrvoševića i njegovom velikodušnom poklonu dodajem 2100m2 takođe na Tovicu za nasu Crnogorsku vojsku! Samo nek jave gdje treba da potpišem. Nek je vječna!

Pješivac:  Ja i moj brat obezbjeđujemo smještaj i logor kad god žele u Rastovac kod Nikšića u blizini Tovića sa velikim zadovoljstvom i čašću na dvadeset hiljada kvadrata… obezbjeđena voda i struja besplatno… Da je vječna Crna Gora…

Čitaj još:   NEBOJŠA Redžić: TO MAJKA VIŠE NE RAĐA... (foto)

M.Dušević

CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more