IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Nema nacionalnih rješenja za… (foto i video)

Podsjećamo, Povelju UN-a je 26. juna 1945. potpisalo 50 zemalja , cilj je prije svega, bilo obezbjeđivanje mira u svijetu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivost, vijesti, subota…24. X 2020… 09: 55… MILO Đukanović: Nema nacionalnih rješenja za… (foto i video)

Dok slavimo 75. godišnjicu Ujedinjenih nacija, mi, ujedinjeni narodi,da nastavljamo da budemo nezamjenjiv forum za iznalaženje zajedničkih odgovora na brojne kompleksne izazove. Nema nacionalnih rješenja a za globalne probleme kao što je Kovid-19, objavljeno je danas na Twitter nalogu predsjednika Mila Đukanovića.

“Multilateralizam za sigurniju i prosperitetniju budućnost i otpornost naših zajednica! Crna Gora, odgovorna članica, trajno posvećena načelima i principima UN Povelje i vrijednostima antifašizma, na čijem temelju su UN i nastale”, naveo je Đukanović.

Čitaj još:   Milo, želi da ukine uticaj TV-a iz Srbije, na provjeru idu Hepi, Pink M i RTS...

Podsjećamo, Povelju Ujedinjenih nacija 26. juna 1945. potpisalo 50 zemalja, a cilj je, prije svega, bilo obezbjeđivanje mira u svijetu…

Danas organizacije Ujedinjenih nacija učestvuju u rješavanju skoro svake veće krize ili konflikta…

Izvor CdM.me

MILO Đukanović negirao tvrdnje Nacionala o umješanosti u ubistvo Pukanića… (foto)

Kabinet predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića negira navode Nacionala o Read more

MILO Đukanović brutalno iskren: “Proces je ulaska Kosova u UN, neki vjeruju u kompenzaciju na račun RS i Crne Gore…” (foto)

Na globalnoj sceni sve se brzo mijenja, sem balkanske nepovoljne Read more

Čitaj još:   ALARM IZ PODGORICE: MILO Đukanović, SPC je udarna pesnica velike Srbije i imperijalne Rusije na Balkanu