IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milomir Marić sa vezama u visokoj politici i podzemlju: Ponovo tvrdi da se ubice obučavaju u Bratuncu! (foto i video)

Urednik “Happy televizije” Milomir Marić nedavno je kazao da u Bratuncu postoji centar za obuku i da glavne ubice koje haraju Evropom, dolaze iz Republike Srpske…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivost, vijesti, subota…24. X 2020… 09: 55… Milomir Marić sa vezama u visokoj politici i podzemlju: Ponovo tvrdi da se ubice obučavaju u Bratuncu! (foto i video)

Beogradski novinar Milomir Marić, poznat po dobrim vezama s visokom politikom ali i podzemljem, bavio se u jutarnjem programu svoje “Happy televizije” hapšenjem srbijanske starlete Tijane Ajfon u Bijeljini.

Marić je kazao da je Tijana Ajfon, sa četiri svoje saradnice, kao Mata Hari prešla Drinu i da je policija našla velike količine oružja i droge. Marić kaže da postoji velika sumnja da su eskadroni smrti iz Republike Srpske, djeca koja su bila u nižim razredima osnovne škole za vrijeme posljednjeg rata.

“Deca koja su se sada odmetnula i veruje se da su glavne ubice koje dolaze iz Republike Srpske. Ima jedan centar za obuku u Bratuncu. Očigledno je da su ovi ljudi došli iz neke akcije, da li iz Ukrajine ili Atine ili neke druge evropske prestolnice, i da je Tijana Ajfon prešla preko Drine sa svoje četiri Amazonke da pomogne tim ljudima na odmoru nakon povratka sa žestokih akcija.”

Čitaj još:   DPS: ANDRIJA Rajo Mandić u Beogradu dobio političku amneziju- "Nevješto opravdava služenje Rusiji"... (foto)

Marić se već u narednoj emisiji “Happy televizije” požalio kako je nakon ove izjave dobio poziv s visokog mjesta i da mu je tada rečeno kako su njegove tvrdnje o regrutnom centru u Bratuncu potpuno besmislene. No, Marić je u četvrtak, 22. oktobra, ponovo ustvrdio kako glavne ubice više ne dolaze iz Crne Gore nego iz Republike Srpske, odnosno iz famoznog regrutnog centra u Bratuncu. 

Sagovornik Mariću o ovoj temi bio je bivši ratni šef Republike Srpske Tomo Kovač, koji nije ni potvrdio, ali ni demantirao ovu Marićevu tvrdnju. 

Izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more