IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”MANDIĆ BI DA BUDE ANA BRNAVIĆ…”

Najporaznije u najnovijem obraćanju Andrije Mandića jeste to što, primjera radi, izigrava Anu Brnabić. Marionetu AV. Spreman da za predsjednika susjedne države slaže, falsifikuje, napadne i omalovažava…

Kada je, primjera radi, u pitanju čišćenje Srbije od tajkuna i mafije, Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju (njihovog) štetnog uticaja. Kaže Andrija Mandić, koji inače tradicionalno nastupa kao lider ne samo Nove i ne samo DF-a, već i “vjernog naroda”. Iako nije vladika. A najnovije istraživanje Đorđa Vukadinovića, brata Srbina, procjenjuje rejting Mandićeve stranke na 3,7 odsto. A njegov kolosalni doprinos pobjedi naroda na 0,7 procenata.

Primjera radi, kako kaže Mandić, kad je Srbiji krenulo dobro, DF-u i njemu kao lideru je krenulo loše. Jer je, primjera radi, BIA predsjednika Vučića dostavila partnerskoj Đukanovićevoj Službi “nepobitne dokaze” da je ruska specijalna jedinica GRU, udružena sa Mandićem i Kneževićem, spremala pokolj 16. novembra 2016. I ubistvo crnogorskog premijera.

Onda je, primjera radi, vijeće tog Višeg suda presudilo – ukupno 70 godina zatvora za kompletnu “terorističku grupu”, od čega su Mandić i Knežević dobili po pet. Primjera radi, RTS predsjednika AV vijest o toj presudi objavila je u 26. minutu udarnog Dnevnika, a razni informeri i ostali telegrafi na nekoj 5. ili 7. strani. Televizija, novine i portal Vijesti presudi su posvetili udarne minute i strane. Tog i narednih dana i nedjelja.

Međutim, Miško i Željko, primjera radi, nemaju avion kao predsjednik Vučić. Ili ga makar još Beba i Medo nijesu otkrili. Jedan let do kanabea Šefa AV bio je dovoljan Mandiću i Kneževiću, ali i DF-u, da zaborave na sve pomenuto. Od državnog udara, Caneta, Šarića, Dahlana, pa do, primjera radi, Beograda na vodi. Aleksandar Vučić je preko noći i pored ovih 10 odnosno 70 godina robije, postao lider svih Srba regiona, lider novog “srpskog sveta”, odavde do Banjaluke.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Ova Vlada je zarobljenik ANDRIJE Mandića... (foto)

Kada je, primjera radi, u pitanju čišćenje Srbije od tajkuna i mafije, Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju… Srbija je tada krenula naprijed, kliče Mandić. Što, primjera radi, potvrđuju sljedeće činjenice: skidanje potjernice za Canetom Subotićem, povlačenje optužnice protiv Subotić Caneta, povratak odbjeglog Bogoljuba Karića u Srbiju, onda čak i AV koalicija sa njegovom strankom, Dahlanov dolazak u Beograd (bez vode), pokušaji da se Šarićeva presuda obori ako je ikako moguće, i da ne nabrajam – dovoljno da vidimo kako je AV čistio Srbiju od tajkuna i mafije.

Sa čim se, primjera radi, ne slaže Boško Obradović, jedan od lidera srpske opozicije i do juče brat Andrije Mandića. Nedavno Boško poručuje kako mafija u Srbiji nikad nije bila jača i kako njen šef nije Aleksandar Vučić, predsjednik, već Andrej Vučić, brat. I da je taj Andrej, u očišćenoj Srbiji, napravio paralelni sistem vlasti, kao, primjera radi, Milo u Crnoj Gori, tvrdi Obradović! Kako Srbija može biti očišćena od mafije i tajkuna ako je glavni Don brat predsjednika Vučića – pita se, primjera radi, Boško?! Dok njegov bivši saborac i brat Andrija Mandić leži i pravi se mrtav.

Ali da ne bude da je Mandić, zaslijepljen obožavanjem voljenog Vođe AV, sve izmislio i slagao – nije.

I to je najporaznije u najnovijem obraćanju Andrije Mandića. Kada, primjera radi, izigrava Anu Brnabić. Marionetu AV. Spreman da za predsjednika susjedne države slaže, falsifikuje, napadne i omalovaži “neprijatelja”. Mandić u stvari i na taj način pokazuje zašto, primjera radi, ne bi trebalo da bude član novog Krivokapićevog kabineta! Jer njegov šef ne bi bio Krivokapić već Vučić. Još kada najavljuje da bi čistio Crnu Goru od tajkuna i mafije kao predsjednik AV Srbiju, onda nam jedino preostaje da se molimo, zajedno sa mandatarom, da im Bog u tom naumu pomogne. Jer od Vučića je očito slaba vajda. Tužno za Andriju Mandića. Kakav kraj. Ali, primjera radi, ima i gore. Recimo, Nebojša Medojević. Nego, na njega već ne bih trošio riječi. Osim: Gospode, pomiluj.

Čitaj još:   KO JE Plaćenik za koga Vučić tvrdi da je dobio nalog da ga UBIJE! (foto i video)

izvor: nova.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more