IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. novembar 2020. godine

Ovan snažan, Bik u poslu, Blizanci depresivni, Rak jak, Lava čeka ljubav, Djevica naporna, Vaga puna ideja, Škorpija dominantna, Strelac preteruje, Jarac sumnjičav, Vodoliji potreban balans, a Ribe su suviše stroge. Ovo je dnevni horoskop za 01. novembar 2020. godine.

OVAN

Niste sigurni koja je poslovna odluka bolja. Birate jednu, a kasnije je zamjenjujete drugom. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba se osjeća nesigurno i pravi scenu za koju nemate živaca. Mogući problemi sa grlom.


BIK

Saradnja sa kolegama je odlična. Iako imate različite ideje i rješenja, uspjevate da se sporazumete i doneste okviran poslovni plan. Voljena osoba vas zamara pa je ignorišete. Zdravlje je stabilno.


BLIZANCI

Nezadovoljni ste postignutim rezultatima. Od poslovnih pregovora ste očekivali mnogo, ali se nisu završili u vašu korist. Pokušavate da se opustite tokom izlaska upoznavajući nove ljude. Mogući su problemi sa grlom.


RAK

Poslovna situacija je najasna. Imate neke opšte ciljeve, ali na konkretnom planu nije vam jasno šta vam je činiti. Voljena osoba je nestabilna. Nemate živaca za njene drame. Pripazite se povreda.

LAV

Ego vam pravi problem. Naporni ste u želji da nametnete svoja rješenja tako da kolege odbijaju saradnju sa vama. U emotivnoj sferi vas čekaju slični problemi pa druga polovina zaključuje da je bolje da se ne vidite. Mogući su problemi sa koljenima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. april 2022. godine...


DJEVICA

Prilično ste vrijedni i uspješni što pojedinim kolegama smeta. Ne obazirete se na zlonamjerne komentare. Emotivna sfera vas ne zanima. Posao ima prioritet. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste nervozni.


VAGA

Pravite dugoročne poslovne planove. Želite da osigurate posao i finansije u budućnosti. Emotivno ste nestabilni i u trenutku donosite odluku da prekinete vezu. Ukoliko ste imali bilo kakvih problema zdravlje se stabilizuje.


ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da tapkate u mjestu jer ne uspjevate da prevaziđete probleme. Predstoji vam novo poznanstvo. Imate utisak da je nova osoba vrijedna vaše pažnje. Moguće su povrede.

STRIJELAC

Svoje ideje prezentujete na zanimljiv, šarmantan i svima jasan način. Nailazite na opšte odobravanje. Bavite se introspekcijom. Imate utisak da ste pravili mnoge greške u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.


JARAC

Prilično ste tvrdoglavi i zatvoreni za nove ideje. Kolege smatraju da je teško postići bilo kakav dogovor sa vama. Pokušavate da saznate što više detalja o tajnoj simpatiji. Na polju zdravlja disajni organi su osjetljivi.


VODOLIJA

Zainteresovani ste za saradnju sa strancima, ali oni još uvjek nisu ubjeđeni da je saradnja prava stvar. Imate naglašenu potrebu da vrijeme provedete sa partnerom. Smeta vam što nije fokusiran na vas. Zdravlje je solidno.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. novembar 2023. godine


RIBE

Uložili ste cijelog sebe u posao i očekivali da budete nagrađeni. Krivo vam je što vas trud nije adekvatno vrednovan. Imate potrebu za pažnjom partnera, ali on kao da je fokusiran na druge ljude, a vas ne primećuje. Srce je osjetljivo.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more