Dnevni horoskop za 3. novembar 2020. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan se troši, Bik mašta o Ribi i Raku, Blizanci razočarani, Lava ljubomoran, Djevica izolovana, Vaga u nezgodnoj situaciji, Škorpija dominantna, Strijelac u punoj formi, Jarac želi sigurnost, Vodolija hladna. Ovo je dnevni horoskop za 03. novembar 2020. godine.

OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa nadređenom osobom. Imate utisak da vas ograničava umjesto da vas podržava. Smeta vam ponašanje partnerke i nemogućnost da se međusobno razumete. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Svi ste zainteresovani za ekspanziju posla i međusobno se podržavate i nadopunjujete. Nemate snage za susret sa drugom polovinom što joj teško pada. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Komunikacija sa kolegama je puna izazova. Definitivno se ne razumijete niti možete da se složite oko bilo čega. Raspoloženi ste za neobavezan flert. Potrebno vam je da se osjetite poželjnim. Pripazite se pada i povreda.

RAK

Pokušavate da izgradite dobru komunikaciju sa kolegama, ali vam to ne ide od ruke. Problem je što imate totalno različito viđenja posla, realizacije planova i ciljeva. Teško vam je da se prilagodite bračnom partneru. Zdravlje je solidno.

Čitaj još:   VRUĆI SUSRET, Erdogana i Putina u Sočiju: TEMA, bilateralni odnosi i stanje u Siriji

LAV

Nezadovoljni ste poslovno-finansijskom situacijom. U obje oblasti očigledna su ograničenja što vas prilično brine. Bračna parnerka vas proglašava glavnim krivcem za sve njene probleme. U psihološkom smislu ste potonuli.

DJEVICA

Saradnja sa poslovnim partnerom ne teče glatko. Imate toliko različite ideje da niste u mogućnosti da ih približite i integrišete. Smeta vam samoća. Potreban vam je neko ko će da vas razumije. Mogući su problemi sa nervima.

VAGA

Imate nejasnu poslovnu ponudu. Ne uzimate je ozbiljno jer druga strana priča neku opštu priču, bez detaljnih objašnjenja koja vas zanimaju. Partner vas nervira pa ste prilično neprijatni prema njemu. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Komunikacija sa strancima odlično napreduje. Djeluje da imate slične ideje i da će saradnja biti produktivna. Zaljubljeni ste, ali ne želite još uvjek da otkrijete svoja osjećanja simpatiji. Osjećate se umorno i neophodan vam je odmor.

Čitaj još:   UŽAS u Tuzima: Dvije porodice se zarazile na sahrani, ljudi "OVO NIJE NORMALNO, ostanite KOD KUĆE..." (foto)

STRIJELAC

Odličan dan za naleženje sponzora. Toliko ste prijatni i ubjedljivi da druga strana ima utisak da čini dobro djelo dajući vam novac. Komunikacija u braku je prilično ograničena, ali vam to ne smeta previše. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Saradnja sa inostranim partnerima stagnira. Jako vam je stalo da se ona održi i razvije. Zaključujete da je vrijeme za inicijativu pa pozivate simpatiju na izlazak. Na polju zdravlja mogući su problemi sa zglobovima i koljenima.

VODOLIJA

Odličan je dan za odlazak na službeni put koji je ranije bio odložen. Lagano dajete do znanja simpatiji da vam se sviđa i da želite nešto više od prijateljstva. Stomak je osjetljiv. Mogući su problemi sa probavom ili alergijama.

RIBE

Prilično ste oprezni u komunikaciji sa kolegama. Imate utisak da vas neki ne podržavaju i da jedva čekaju da nađu bilo kakvu zamerku na vaš rad. Bračni partner vam pruža podršku. Prilično ste napeti i pod stresom.

Fotografija naslovnice-privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});