IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević: ”KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I GLASAČIMA”

Nakon što je objavljen spisak kandidata mandatara Zdravka Krivokapića, u kojoj nema političara oglasio se predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević koji tvrdi da je riječ o vladi kontinuiteta, te da je riječ o vladi koji su kreirali rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović i vlasnici Vijesti Miodrag Perović i Željko Ivanović, kako su obećali predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

NEBOJŠA Medojević reagovao je na društvenoj mreži Fejsbuk.

““MILOVA VLADA KONTINUITETA!!! KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I BIRAČIMA!!! Vlada kontinuiteta. Eksperimentalna Vlada koju su kreirali Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović. Vlada koju su obećali Milu Đukanoviću”, napisao je Medojević na Facebooku.

On tvrdi da nema ništa od reformi i demontaže sistema.

“Sve je jedna velika prevara naroda i opasno igranje sa sudbinom države”, smatra Medojević.

Čitaj još:   NEBOJŠA Medojević: Samo najveći neprijatelji Crne Gore, mogu se radovati formiranju Vlade MILOJKA Spajića... (foto)

On tvrdi da se radi o mandataru koji ne može jedan dan da održi datu riječ.

”Ovo su ti čuveni “eksperti” . Sve anonimusi bez ikakvog iskustva i referenci. U ovoj Vladi ima više DPS-ovaca nego u Vladi Duška Markovića. Vlada teokrata i tajkuna. Idemo nazad u srednji vijek. Ovo je istorijska prevara birača koji su glasali za PROMJENE”, zaključio je Medojević.

izvor: vecernje novosti

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more