IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Prihvaćena ostavka Kenana Kolašinca… (foto i video)

Novi Pazar je u meču 14. kola Super lige poražen na domaćem terenu i to od Zlatibora sa 1: 2, trenutno zauzima 15. mjesto na tabeli sa 15 bodova…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08.11. 2020 …08 :38… NOVI PAZAR: Prihvaćena ostavka Kenana Kolašinca…(foto i video)

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar saopštio je da je se prihvatila ostavka dosadašnjeg šefa stručnog štaba Kenana Kolašinca da u najkraćem roku biti poznato ko će ga naslijediti na klupi tog superligaša.

“Kolašincu želimo sve najbolje u daljoj karijeri i zahvaljujemo mu se na uloženom trudu i ostvarenim rezultatima. Potrudićemo se da što prije nađemo adekvatnu zamjenu, kako bi trener tokom prvenstvene pauze mogao što bolje da pripremi ekipu”, navodi se a u saopštenju Pazaraca.

FK Novi Pazar je u meču 14. kola Super lige Srbije poražen a i na domaćem terenu od Zlatibora sa 1: 2, pa trenutno zauzima 15. mjesto na tabeli a sa 15 bodova.

Meč koji je obeležio kiks gol Pazaraca a i incident na kraju utakmice je bio i poslednji za Kenana Kolašinca.

Čitaj još:   BOSANAC u 45- toj odselio u SALZBURG, sa 50 završio fakultet i zaposlio se...

– Rekao sam da će ovo za nas biti teška utakmica. Stvorili smo više šansi nego na nekim prethodnim mečevima, nismo ih iskoristili, ali bilo je i jalove igre. Ja ću upravi ponuditi ostavku i videćemo narednih dana šta će se dešavati. To je moja moralna obaveza, rekao je trener Pazaraca Kenan Kolašinac.

Gosti su poveli u 33. minutu golom Milana Djokića, a šest minuta i to kasnije izjednačio je Abdulaje Sise. Trijumf timu iz Čajetine donio je svojim drugim pogotkom Djokić u 56. minutu.

– Teška utakmica, u kojoj je i Novi Pazar mogao da pobjedi. Imali smo prazan gol da ranije riješimo meč, ali Ivan Poček nije zatresao mrežu. Čestitam mojim momcima, ovo su velika tri boda za nas”, to je i kazao trener Zlatibora Zoran Njeguš.

Poslije nekompletnog kola, Pazar je 14. na tabeli sa 15 bodova, dok Zlatibor zauzima 16. poziciju sa 12 bodova…

FK Novi Pazar će u 15. kolu, koje je na programu za dvije nedelje, gostovati ekipi Voždovca.

izvor iBalkan.net / agencije

Čitaj još:   JELENA Nedović: U nekim gradovima, pogotovo za vrijeme izbora, samo ovca nije dobila materijalno obezbjeđenje... (foto, video)
Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more